Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (99)

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, za sedmero horami a sedmero oceány. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani jse nedostavil moment překvapení. Herecké obsazení bylo pestré, ale ničím nevyniklo. Scénář ničím taky nevynikl a i hudba byla docela v průměru. Oddechovka. 60% PS: Selena vypadá líp nenalíčená než, když se zmaluje:). PS2: Kdyby jste to chtěli vidět rychle stačí kouknout na trailer:). ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Podoba se známou osobností může mít zajisté své výhody i nevýhody, ale když už si vás někdo s takovou osobností splete, tak proč z toho něco nevytěžit? Právě na tom je založena tato romantická komedie, která je ve své podstatě velice prostá, ale to jí vůbec nic neubírá na zajímavosti. Naopak zde se jedná o překvapivě pohodový film, který příliš nenudí, který docela rychle odsýpá, a který je příjemný, milý a docela atraktivní díky prostředí, ve kterém se odehrává. Ale zároveň je to film, který si na nic nehraje, a který chce diváka pouze pobavit, a to přesně se filmu v mém případě povedlo. Na jedno zhlédnutí je tohle ideální chuťovka a o to tady šlo. Co se týče hereckých výkonů, tak tam nemám co vytknout, Selena Gomez nám od dob, kdy začala natáčet pro Disneyho trochu povyrostla a je v jejím případě nač se dívat, a Cory Monteith mi zase připomněl, jak zajímavým a sympatickým hercem byl, než letos v létě zemřel. Celkově film tedy hodnotím kladně a myslím si, že na poli romantických komedií je to jeden z těch výraznějších kousků. Uděluji lepší tři hvězdy. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Selena Gomez je hrozná herečka s ještě horším "britským" akcentem, ale říkala jsem si, že když jí asistuje Leighton Meester a Katie Cassidy, tak Monte Carlo nemůže být tak špatné. Je to ale stále průměrný film, který potěší diváky, co hledají jednoduchou a otřepanou zápletku se zřejmým koncem. Každopádně linka Leighton s atraktivním Australanem mě docela bavila, zrovna tak jako pohled na krásná města. A za to ty dvě hvězdičky. Jinak se chce člověku téměř brečet nad scénářem ("Chci najít sama sebe", "Věděla jsem to už když jsem tě poprvé spatřila") a naplněným klišé. Které by vážně tak nebolelo, nebýt odpudivé hlavní herečky (kolik jí mimochodem je, patnáct ?), hloupých dialogů a absence humoru. Na jedno shlédnutí se to dá. Druhé bych už prospala. ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, kdyby v tomhle filmu nebylo tolik krásných herců a hereček a především úžasného oblečení, tak bych se na to asi ani nedodívala. Zápletka nulová, to stejné herecké výkony a i samotný film. Návíc jsem v Monte Carlu byla a tenhle film ho zachytil dost zvláštně, vypadalo to spíš jako nějaká italská riviéra. Asi vůbec nejhorší byla celá předvídatelnost filmu, ani jeden moment nepřinesl nic zajímavého popřípadě zábavného. Je to prostě propadák i na Selenu Gomez a to už je co říct. Chudák holka, její muzika nestojí za nic, její filmy nestojí za nic, tak aspoň že má ten status přítelkyně Justina Biebra:-D ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fiflenky z Ameriky jedou na výlet do Evropy. To už samo o sobě dost vypovídá. Zajímavý je, že Paříž docela dostane čouda, ale Monte Carlo se vychvaluje. V Paříži chčije a chčije, výlet se vůbec nedaří, ale Monte Carlo září penězi, krásou a perfektním počasím. No nic, alespoň Američan s platností ví, kde Monte Carlo leží. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama