Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Raz mi najlepšia kamoška požičala dvd s celou prvou sériou (ktorá je sice najslabšia ale o to tu teraz nejde) Bol som vonku ešte s jednou babou a nemal som tie dvdčka kam dať lebo taška bola plná. Ona povedala: "Ja to nechcem držať!" Ja som sa nechápavo spýtal: "Prečo zase??" "No ako je to dobrý seriál, som sa smiala keď som to pozerala, ale tak... pozerávajú to malé deti, to je také trápne, že ma s tým uvidí niekto..." Myslím že tento náš rozhovor je odpoveďou na tak často kladenú otázku užívateľov ktorí dávajú 5* - proč hodnotíte když ste neviděli?? ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

O tomhle dilku jsem dosud nemel tuseni, ale jsem prave na dovolene v Mexiku a tady to pousti ustavicne v kazde hospode a dalkovem autobuse a mne uz to zacina lezt krkem natolik, ze objektivitu ode mne nelze cekat. Jen se divim, ze to jeste nekoupila nektera nase celoplosna televize, u ctenaru Brava apod. bude H M jiste slavit naramny uspech. ()

Reklama

Huntelaar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem při zjištění, že STVéčko vysílá Hannah Montana, zas jednou podlehl vlastní zvědavosti , protože jsem chtěl jen vědět, proč mě z výloh všech knihupectví bombarduje vysmatej ksicht Miley Cyrus a VELMI krutě jsem naletěl. Jako mínění o tvorbě Disney Tv jsem neměl valné, ale čeho je moc toho je příliš. Upřímně lituju každýho teenagera. kterýmu se to líbí a sleduje to. Větší Lejno jsem v životě neviděl. To i Troškovi česko-slovenský blockbustery jsou zajímavější a zabavnější, a to říkám jako zakládající člen "Troškova dávícího spolku". Je to holt typickej produkt "americkýho puritánství", který vychází z předpokladu, že televizní divák je úplně tupej a vstřebá každou pičovinu. Prosím, už nikdy víc. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

A teď mi někdo s rukou na srdci řekněte, že tohle je myšleno vážně! Tohle není jen trapný, nevtipný, ubohý a sebeparodizující se seriál. Absolutní výplach mozku pro všechny 9-12ti leté holčičky. Vážně Vám to nepřijde spíše jako nevhodné než něco, čím svá děcka zabavit, když na ně nemám čas? Jeden z nejkatastrofálnějších počinů teen seriálů. Tohle vážně nemá obdoby. * snad jen za tu hudbu, která taky není vždycky skvělá. Teď (2012) je M. Cyrus na hudební scéně už úplně jinde a je to o něčem úplně jiném!! ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Díky umístění v programu někde mezi Přáteli, Krokem za krokem a Ženatým se závazky jsem shlédl víc kousků dílů, než jsem původně považoval za zdravé. A upřímně, není to ani zdaleka taková sra*ka, jak se tu někteří intelektuálové snaží naznačit. Jasně, je to kravinka, cílená na stupidní americké teenagery, ale čas od času se objeví relativně povedený vtip, a ani ta muzika není úplně na blití. Nějakých 35% by to mít klidně mohlo. Tak. A máte to! :) ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Další názvy seriálu, o nichž se během předprodukce uvažovalo, byly také The Secret Life Of Zoe Stewart, Popstar life! a Alexis Texas. (Olík)
  • V epizodě, v níž Robbieho Raye (Billy Ray Cyrus) bolí záda pronese hlášku "Ow, my achy, breaky back!". Hláška odkazuje na populární country píseň "Achy Breaky Heart" z roku 1990, kterou složil Billy Ray Cyrus. (Claude Speed)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama