Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Měsíc dopadl masivní asteroid a způsobil počátek bouří na planetě Zemi, skrze náhlé změny v přílivech a odlivech. Další zkoušky a zkoumání potvrdily to, že povrch Měsíce je značně narušen a je nestabilní - hrozí zničení veškerého života na Zemi. Jak letí čas, tým odborníků se obrátí na jediného muže, demoličního experta - Johna Reddinga, s žádostí o pomoc, aby nalezl řešení a hlavně zachránil Měsíc. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

MadChick 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zase jednou pobavil, abych pravdu řekl nečekal jsem nic moc , ale byl jsem překvapen, že tam opravdu nebylo nic. Chápu, že televizní film má omezený rozpočet, ale tohle bylo trochu moc, efekty dělala snad nějaká skupinka ještě studujících teenage programátorů a grafiků. Celkové vybavení jak raketoplánu tak raketového střediska dosti mizerné (nejvíc mě pobavily výpadky el. energie ve středisku, neříkejte mi, že by třeba něměli dieslové agregáty aby nebyli závyslí na zásuvkách :-D potažmo místní elektrárně ). Děj naprosto bez nápadu, naopak pár velice kuriozních momentů, třeba neustálé výpadky komunikace a jejich následovná znovuzapojení bez jakéhokoliv vysvětléní či zmínky. Herecké výkony bez vyjímky zcela podprůměrné, všichni neustále přehrávají. A ten konec , zřejmě byl ten tlusťoch veden zvířecími pudy, ale místo opětování polibku jsem čekal spíš facku nebo kopanec do koulí. No nic , zase zabitá neděle ... 25% POZOR LEHCE SPOILEROIDNÍ ()

Honzíno odpad!

všechny recenze uživatele

Jak by řekl Homer Simpson: "To je ale **čovina!" Stíhačky dohánějící meteorit v zemské atmosféře. Umělá gravitace v raketoplánu složeného samozřejmostí. Jaderné nílože upevněné jedním řetězem a přemisťované pomocí horolezecké karabiny, výpadek eletriky v Hustonu:)))) atd... Nežádám od sci-fi realitu, ale co je moc, to je moc. Tohle musí napsat a vypustit už opravdu dement. Vrchol demence a obtloustlý Stephen Baldwin k tomu. ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Kravský film a ještě kravštější děj. Slabý odvar Armagedonu. Nejsem sice odborník, ale zdá se mi, že zde byly evidentní nesmysly a hovadiny. Nepostřehl jsem, kdy si sundali skafandry, ale pochybuji, že by si je při takové misi sundávali vůbec. Na konci obraty v kosmu a oni ani nejsou připoutáni… No, jedním slovem děs. Je ovšem také fakt, že děj má švih i spád. Ale přesto jej musím hodnotit jako hodně podprůměrnou slátaninu se slabými hereckými výkony. Ty totiž také byly pod psa, ale v kategorii filmů B se to dá očekávat. Nova0811018236/8528 ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Film mě ničím nepřekvapil, téma je trochu obehrané, ale na druhou stranu mě to i bavilo a čekala jsem, co bude dál. Musel tam být člověk, který jim tam škodil a nevěřil jejím teoriím, musely nastat komplikace, aby se tam muselo vymýšlet plány B, C .... Nakonec to dobře dopadlo, ale ten slaďoučkej konec, ten bych vyškrtla. Vždyť ti dva hlavní představitelé neměli vůbec čas se nějak zblížit a vzápětí se z nich staly dvě hrdličky, vrků. ()

gruzdej 

všechny recenze uživatele

Už skutečná béčková klasika - vezměte vyšeptalý námět, sepište podle něj scénář, postráádající jakékoliv náznaky dramatičnosti a obsaďte tloustnoucího Stephena Baldwina do hlavní role. Ve spojení s typickou televizní režií vznikne příběh experta na výbušniny, který může zachránit svět před padajícím kusem Měsíce - ovšem nepřející hoši z vlády mu házejí klacky pod nohy tak dlouho, dokud se mu to natruc nepovede. Proč tohle ještě někoho baví točit? Koukat se na to totiž fakt moc nedá. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • Vedci vo filme majú len veľmi hmlistú predstavu o zložení Mesiaca. Takéto nezrovnalosti sú však nezmysel. Ak by bolo zloženie Mesiaca natoľko odlišné, rovnako by bola úplne odlišná aj jeho hmotnosť a gravitácia. Pritom tieto hodnoty boli dobre známe už desaťročia dopredu. Mimo iné by bez nich nebolo možné vypočítať úspešné pristátie na Mesiaci. (Hodnotim)
  • Vesmírne strediská majú niekoľko záložných zdrojov energie, takže nedochádza k výpadkom, tak ako to zobrazuje film. (Hodnotim)
  • Snaha vedcov získať vzorky z Mesiaca, aby určili jeho zloženie, je nezmyselná, nakoľko vzorky z Mesiaca priniesli na Zem už výpravy Apollo. (Hodnotim)

Reklama

Reklama