Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bylo to opravdu zajímavé, komické, nápadité, dobrodružné a nakonec proč ne, i pekelně ostré. Tak vám to nějak pořád odcípalo a odcípalo, že jsem to přestal tak nějak sledovat a už ani nevidím důvod se k tomu nějak vracet. Už si vzpomínám, tenkrát to přebil seriál Chuck, kterého začali v té stejné době vysílat. Chuck, také prodavač s jistými netradičními problémy, vyhrál na celé čáře. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je nejspíš počátek Smithovy stagnace. Reaper mi přišel jako pokus o Supernatural v barevnějším provedení a s velkou dávkou vtipu. To první vyšlo, to druhé je křeč. Přičtěte k tomu hlavního hrdinu, který má jediný úkol a to je chovat se jak kretén v jakékoliv situaci, neskutečně nesmyslně bizarní nástroje, pomocí kterých ústřední trojice loví duše a nakonec béčkové masky. Reaper je podprůměrný seriál s několika dobrými záblesky. Nic víc. 30% ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Seriál se slušným potenciálem, který v prvním díle extra těží ze schopností Kevina Smithe avšak později upadá do nezajímavého průměru a nepřekvapí ničím. Postavy nejsou špatné, ale působí nedodělaně a jen naťuknou své možnosti. Bohužel ani další díly nepřinesly nic úžasného a ke stereotypu se přidali tragicky béčkové (možná naschvál) triky bylo rozhodnuto. Pár diváků si Reapera určitě oblíbí, ale nebude z toho žádný extra hit a sledovanost v USA tomu napovídá. Divil bych se, kdyby vzniklo více sérií. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Příjemný oddychový seriál. První díl na mě působil jako balzám na duši v dnešní mdlé kvalitě nových seriálů a to především díky Kevinu Smithovi - seriál připomíná jeho filmy - lehké a zatraceně vtipné komedie. Bohužel s dalšími díly kvalita už dost opadá - vše už není pod taktovkou Smithe a díly připomínají jen kopie prvního dílu (jiný úkol, jiný cool záporák, ale naprosto žádný náznak vývoje postav nebo příběhu). Ale asi od 12. dílu dojde ke změně, objevují se další postavy, současné se s každím dílem vyvíjejí a díly jsou propojeny zajímavým příběhem. Těším se, co bude dál. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Sam Oliver pracuje ve skladu, s kamarády Sockem a Benem chlastají, flákají se a vymýšlí ptákoviny a už spoustu let tajně touží po kamarádce Andi. Když je mu ovšem 21 let, dovídá se, že jeho rodiče prodali duši ďáblovi a on pro něj teď musí makat - chytat uprchlé duše z pekla. Pokaždé dostane úkol, nástroj a poté příslušnou duši odevzdá. Sleduje se to skvěle - je to totiž hlavně komediální, skoro až sitcom - člověk sleduje co ty paka zas vymyslí, vyvedou nebo jen poslouchá ty jejich kecy. Navíc je tu opravdu hafo skvělých postav - nejlepší je pochopitelně flákač, hovado, občas idiot, ale vynikají kámoš Sock a pochopitelně hustopřísnej ďábel, kterej fakt nemá chybu. Jejich vzájemné scény se Samem patřík tomu nejlepšímu ze seriálu. Ale i ostatní - magorský šéf Ted, flegmatická úřednice Gladys nebo třeba dvojice vystylovaných homosexuálních démonů - ti všichni jsou k sežrání. V druhém plánu jsou mnohokrát výborní záporáci dílu, především v první sérii a skvělé akce na konci. No a v druhé sérii se nenápadně přidává spousta vztahových linií (hlavně problémy Bena a démonky Niny nemají chybu), rozjíždí se pár skvělých příběhů a ve finále je vše víceméně uzavřeno (až na to nejpodstatnější - bohužel). Mínusy? Snad nic, jen takový ten pocit, že nejsleduju nic velkýho, ale jen takovou zábavnou blbinku. Z konce mi ale bylo docela smutno... ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama