Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

Brady 

všechny recenze uživatele

Úžasný seriál plný vtipných a "ďábelských" hlášek. Každý díl je naplněný humorem, ale také akcí a určitým nádechem posvátné úcty, již si pekelné mocnosti přece jen zaslouží. Nejvíc sem se ovšem bavil při rozhovorech Sama se Satanem. Ray Wise je naprosto dokonalý vládce pekel, a když se usměje, musíte ho mít rádi a zároveň se jej děsit. Zkrátka ve svém srdci cítíte, že tohoto milého pána v obleku je lepší nedráždit. :-) ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Zatím lze hodnotit pouze pilot, ale už ten je super. Po dlouhé řadě seriozně hrdinských seriálů konečně nějakej pořadnej antihrdina. Jestli ABC vydrží i po pilotu dodávat zajímavé scénáře pro další díly, můžeme se těšit na další kultovní seriál se vším všudy. Myslím, že už teď má Sock a dáběl, plno příznivců. Pilot byl na pět, ale počkáme jak se nám to vyvrbí. ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy a seriály, kde se nemusí až tak moc přemýšlet, keré neřeší jenom ty nejdůležitější životní a celosvětové problémy, ale kde se mohu od srdce zasmát a spolu s hlavnímy hrdiny přemýšlet nad nějakou tou skopičinou. A právě to pozitivní mě nabídl tento seriál, a já jsem mu za to vděčný. Po prvních 10 dílech hodnotím 4. Jooo, a Ray Wise je jako Ďábel naprosto dokonalý - dost mě připomíná naše V.I.P. spoluobčany v oblecích, které také nemám rád. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Nemyslím, že by šlo o špatný seriál....třeba myšlenka Ďábla a jeho chytače duší je super, postava samotného Ďábla byla také super zahraná (neskutečně zlomyslný týpek, člověk si ho dokonce oblíbil), Missy je prostě nádherná a největší plus seriálu byla postava Socka. Tenhle bláznivej týpek a jeho neskutečný hlášky u mne tento seriál zvedly o jednu hvězdu. Naopak dojem silně ubírá postava Sama (bezcharismatický herec, který věčně koktá, když má něco říci) a hlavně Ben - nejodpornější postava celého seriálu (zlatí démoni). Myslím si, že bylo rozumné další natáčení zrušit, i když škoda toho konce...je takový nemastný, neslaný. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

To co po prvním díle vypadalo jako naprostá pecka, se postupně rozmělnilo v táhlé a opakované nudné nic které ani pár slušných hlášek nezachránilo. Postava ďábla se nikam neposunula, zápletka jednotlivých dílů se trapně opakovala, děj stagnoval. Předčasné ukončení seriálu je zcela pochopitelné. Za mne 45% za první dva díly. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama