Reklama

Reklama

Malebné zimné letovisko Lost Mountain v Utahu je úplne obsadené rekreačnými lyžiarmi a mladým tímom trénujúcim na súťaž. Nikde z nich nemá ani poňatie, že za kopcom je vyťažené vedecké laboratórium pracujúce na projekte gigantických a geneticky upravených pavúkov. O zábavu majú postarané všetci zúčastnení, keď sa pavúkom podarí opustiť laboratórium vo veľkom štýle a následne si vyberú športovcov za hlavný doplnok stravy… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

pursulus 

všechny recenze uživatele

Zmutované poznamenání.¬         Zmutované pavúky, snímek pojednávající o obrovských pavoucích uniknuvších z tajné státní laboratoře v horách mezi lyžaře, kteréžto následně požírají, se vsunutými vložkami o tej svinskej vládnej moci, pro niž jsou wikileaks vlastizradou, nestojí za poznamenání ani za shlédnutí; scénář už stokráte použitý jinde, snad pouze s mírnými obměnami; vůbec nic překvapivého, ba ani trikově ne. Dívejte se na staré dobré snímky, které máte rádi; to je mé doporučení. A nebo se poučte u Francouzů: choďte na demonstrace a rozbíjejte poldům hlavy a auta; to je mnohem lepší a šťavnatější zábava, která může býti i společensky prospěšná. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně film tak na 1:30 v noci z pátku na sobotu, když se vrátíte notně společensky unaveni/y z pařby a ještě se vám nechce spát. Jen v tento okamžik to může mít neuvěřitelné koule a mě se poštěstit to přesně takto vidět, hnal bych hodnocení bez skrupulí nahoru. V každou jinou denní dobu a za jiných podmínek to hodně ztrácí. Ale jedno se tomu nechat musí, je to prdel, ať už si pod tímto slovním obratem představíte cokoliv. ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Tak sprostý film. Nechutný, hlúpy a nelogický hneď na začiatku. Som nevedel, že v roku 2007 ešte ľudia nepoužívali mobilné telefóny. Plusom je dosť charizmatický hlavný hrdina (Patrick Muldoon - zrejme nejaký C-čkový herec) a to, že film splnil svoj účel, teda "pobavil". Nemôžem povedať, že by som sa nudil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ten los je na cucky!" Houby los, byl to jelen. Nevím, zda chyba v překladu či originále, ale hezky vystihuje celkovou nekvalitu snímku. Zatím můj nejslabší horror o pavoucích. Armádní projekt, jak vyrobit dokonalé vlákno (hmmm, vzpomeňme klasický český komiks Pavouk Nephila), se vymkne kontrole. Od nízkorozpočtového snímku těžko očekávat překvapení, byť pár výjimek by se našlo. Postavy nesympatické, animace prachmizerná, napětí kolísavé.Dávám ale 2* za krásné hory a zmasakrované oběti, kde se krví a střevy nešetřilo. Je to samozřejmě žalostně málo. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Bečko jako Brno, ale pozor : peklo se nekoná! Jistě si to uchovává všechny idiotské propriety, které jsou hnacím prvkem podobných slátanin (děj na úrovni choré mysli chovance z Bohnic, dialogy rvou uši, chování „profi vojáků“ se vyrovná znavené noční Tesco směně při skládání palet…), ale na odstřel to vyloženě není. Když se to porovná s podobným rankem filmu Stinger , tak pavouci vítězí na všech frontách. Za to ta jedna pěticípá. Pač i na těch směšných digi pavoucích, kteří jako by vypadli z naleštěných omalovánek, kteří ani tak nejsou hladoví, jako že spíše „pěkně masakrují“ kolemjdoucí lyžaře, je něco fajnového a za každé podobné béčko, které se hrdě drží dál od hranice odpadu můžeme být jen rádi. Ostatně mohlo být hůř (to kdyby absolutně „kill him“ vědec dostal více prostoru). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama