Reklama

Reklama

Americká komedie ze sportovního prostředí vypráví o fotbalovém koučovi, který má za sebou sérii životních i sportovních proher, ale přesto se dokáže postavit do čela nového týmu a přivést ho k vítězství. Lambeau Fields (David Koechner) měl v posledních letech smůlu a teď ho chce opustit žena (Melora Hardinová) i dcera (Brooke Nevinová). Fieldsovi zbývá jediná a zjevně poslední možnost jak napravit svou trenérskou reputaci a zachránit rodinu před rozpadem. Nebude to ale vůbec snadné, protože jeho mužstvo se skládá z těch nejméně vhodných hráčů. Režii má Tom Brady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

David konečně nepropadl totální sračce, ale konečně něčemu, na co se (sice s bídou) nechá dívat. Nemůžu si pomoc, ale sportovní komedie jsou děsné vykrádačky sebesamých. Režie je něco otřesného a vtipné scénky nejsou vtipné, ale děsně trapné a ta bída vás donutí k lehkému pousmání. No pousmání spíše ke změně stavu rtů. Rozhodně však koukatelnější než teen komedie, která vás ze sedačky spíše odradí, než přitáhnou. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost, takových parodií se už natočilo spousty, ale tahle je rozhodně z ranku nepovedených, bohužel.Kvalitativně to je někde mezi Epic Movie a Date Movie.Film je zoufale nesměšnej a ač Koechnera mám rád, na hlavní roli to určitě není pravej typ.Nakonec se zde nezmohli na víc než parodování Any given sunday. radio, invincible a remmember the titans a mnoho dalších, je to škoda jelikož jsem očekával komedii typu první liga v horším případě něco jako Talladega nights, ale musím konstatovat, že i u toho jsme se bavil vic než zde. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! } "Žádnej Šukámtvouženustán není, že ne ?!" ;) Znovu říkám, že za mě osobně patří parodie mezi nejpokleslejší filmové žánry vůbec, přičemž přímo odkazující vykradené scény dovedené do protipólového extrému mě nikdy nebavily a ani samotné, již mnohokrát zmiňované "hádání" parodovaných předloh mi zábavné nepřipadá ani zdaleka, a tak nejvíc oceňuji parodie, které fungují i bez "nakoukání" potřebných snímků ( Žhavé výstřely 1, 2 ). Bacha na bolóny však jistě patří k tomu lepšímu, co bylo v rámci žánru natočeno, dokonce byla tato "taškařice" vybavena i slušným počtem dostatečně úderných hlášek, byť v konečném zúčtování tu máme půl napůl scény povedené a naprosto trapné, ačkoliv tentokrát se vyhnete obligátním fekálním gagům i hraničním zvrhlostem, The Comebacks totiž rozhodně příliš netlačí na pilu nevkusnosti.. To je ale kurevská škoda !! ;( Naopak soundtrack se Lenertzovi maximálně vydařil, po stránce hereckého obsazení oceňuji některá camea, když se mě moc pobavil například retard Bradleyho Coopera, zato David Koechner však zdaleka nepatří ani ke komediálnímu průměru. A tak Bacha na balóny s klidným srdcem přežijete, jde o záležitost, která sice příliš nenadchne a brzy vyšumí, ale rozhodně ani neurazí !! ()

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Len dalšia nefungujúca paródia. Jediná skutočne vtipná scéna - Trotterove My Little Pony, inak hromada nechutností a trapovín navrch s povrchnými hereckými výkonmi. Dnešná ironicko-skeptická doba už neponúka žiadne skutočné komédie a sádza na prihlúple paróde. Nasmerujte prosím svoj pohľad k sekcii Podobné a po mikrosekundovej analýze zistíte, že tento film je vlastne taká istá joudovina ako všetky jemu podobné. Akoby si tvorcovia nepokrytecky preposielali scenáre. Keby išlo o mňa, padli by Comebacks do dedinskej ligy a film o nich hlboko do šedého pásma. ()

vafla05 

všechny recenze uživatele

Tento film si určite nezaslúži také nízke hodnotenie aké má. Je to jedna z najlepších paródií na športové filmy akú som kedy videl. David Koechner v hlavnej úlohe zažiaril. Keď som videl prvý krát tento film tak ešte deň potom ma bolelo brucho ako dobre som sa nasmial. Je pravda, že humor postupom času upadá ale stále sa tam nájdu momenty, pri ktorých sa vám budú tlačiť slzy do očí ako sa smejete. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film nebol premietaný pred kritikmi. (ShortyIC)

Reklama

Reklama