Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

freddy 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale bohužel to nebylo ani nic originálního a nadprůměrného. Typicky průměrný animák, který dokáže zaujmout, který se zaujetím dokoukám do konce, ale víc nic. Nebudu popírat, že jsem si film neužíval či že jsem se nepobavil, ale tohle je přesně ten typický film na jedno zhlédnutí. Jako dítě bych z toho byl možná nadšenější, ale bohužel už dítětem nejsem a doby, kdy jsem býval odvařený z většiny animáků jsou už dávno pryč. Nicméně tenhle film má docela dobrý nápad, tvůrci se na tom docela vyřádili, nenudilo to, bylo to vtipné, a tohle všechno filmu zařídilo, že v mých očích neklesl do podprůměru. Ale bohužel mám pocit, že tu není nic navíc, nic, díky čemu bych se měl z tohohle animáku posadit na zadek a chtít ho vidět ještě jednou. Mám tím pádem obavy, že za nějakou dobu už ani nebudu vědět, o čem tenhle film vlastně je. Ale na pobavení a na zabití času během jednoho svátečního odpoledne to bylo absolutně vyhovující a nelituji, že jsem se odhodlal strávit s tímhle filmem svůj čas. Celkově jsem se rozhodoval, zda udělit tři nebo čtyři hvězdy, ale nakonec se přece jenom přikláním k názoru, že zde opravdu není nic navíc, díky čemu by si film zasloužil, abych si ho měl za nějakou delší dobu od zhlédnutí vybavit, a tak uděluji lepší tři hvězdy. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech komerční "hloupá" oddechovka s velkou snahou přidat do animáku "styl doby". Ať už je to levná snaha o 3D zážitek, krize nebo hudební vložka pana prezidenta. Když se to pak vše sečte, je tu hodně primitivní snímek, který mě mockrát nerozesmál a už vůbec nepřekvapil. Přes jakýsi potenciál, který si autoři asi nechávají na další díl (??) tady osobně nevidím skoro žádný důvod na druhé shlédnutí a přestože byla akce fajn, animáky toho už dokázali nabídnout mnohem více... Ukázkový animák do multiplexů, kde mají rodinky z výběru "krvavý horor", "šílené sci-fi", "romantická slaďárna" a "animák pro rodinu" volbu jasnou ještě než koupí 4x velký popcorn a 4x maxi super coca-colu... ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Neviem, kam sa ešte dá stupňovať kvalita animácie, ale tu som toho bol znova svedkom. Pravda, samotný scenár kráča len podľa osvedčenej rutiny, a z mnohých gagov vyniká asi len ich polovica. Jednalo by sa tak o prostý priemer, ale scéna, v ktorej prezident namastí alienom hudobnú tému z Beverly Hills Cop na Yamaha synťáku, je prinajmenšiom Kultová záležitosť ;) ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Za filmové odkazy a niektoré vtipné hlášky dávam 2*, ale inak je to tak chaotické, divné a vizuálne odpudivé, že som sa takmer zbláznila od nudy. Aj pri animákoch potrebujem najmä komplexný ucelený príbeh, ktorý vo mne vyvolá záujem aspoň o niektoré postavy a nejaký ten dej a dramatické vyvrcholenie. Viem, že nie všetko by sa malo brať vážne a že tu ide len o snahu preukázať poctu všetkým možným sci-fi béčkam minulého storočia, no mňa to minulo oblúkom. Na zažehnanie negatívnych dojmov si idem radšej okamžite pustiť Tangled a rozplývať sa nad disneyovskou nebeskou romantikou... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Být jako mimozemšťan uvítán klávesovým „Axel Foley Theme“, raději zase rychle odletím, než by žvanění toho detroitského poldy ještě více zvětšilo objem mé už tak dost velké hlavy.. Vždycky jsem si myslel, že animovaný film je primárně určený dětem, které má pobavit a nás dospělé alespoň trochu zabavit. Pokud je však tato premisa postavena vzhůru nohama, což už je nyní dá se říci trendem, je na té naší „komické kouli bláta“ něco špatně.. Zajímalo by mě, kolik dětí třeba pobralo hlášku: „U Hawkingova křesla!“? Snad jich bylo víc, než dospělých, co si myslelo, že je řeč o nábytku jistého skalpovaného zálesáka.. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Klávesy, na které hraje prezident Hathaway (Stephen Colbert) při komunikaci z robotem, jsou Yamaha DX7. (HellFire)
  • Záběry B.O.B.a (Seth Rogen) unikajícího přes dveře z laboratoře jsou shodné se záběry z filmu The Blob (1958). (HellFire)
  • Na obřího robota pálí stíhačky typu F-14 Tomcat a helikoptéry AH-64 Apache. (HellFire)

Reklama

Reklama