Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $175miliónovTržby USA $198,351,526Tržby Celosvetovo $379,882,019Tržby za predaj DVD v USA $69,265,302 //počet predaných kusov 4,009,913║ Štúdio DreamWorks opäť milo prekvapuje, minimálne tak ako to bolo u Kung Fu Pandy. Tiež mi spočiatku neprišiel trailer na túto rozprávku zrovna moc lákavý a opak sa stal pravdou a tvorcovia ponúkajú dobrodružnú jazdu z neskutočne čudnou uletenou partiou monštier na čele z obrovitou Súú-zaan. Príjemná oddychovka. /videl v kine: 95%/ (videl na festivale Comics Salon 2009) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, nejedna se o buhvijak dospelackej animak, precejen vetsina postav jsou jen takovy saskove, stejne tak vtipy nejsou vrcholem inteligence, jenze film neni vylozene komedie, ale spis akcni scificko, akorat, ze animovany. Je tu docela solidni pribeh a ta myslenka na monstra je vcelku fajnova, animace je na solidni urovni, takze nijak nerusi a hlavne po povinny uvodni seznamovacce je to vcelku neptretrzita akcni jizda, takze nuda vazne nehrozi, akce je povedena a sem tam nejakej ten vtipek pobavi, takze ja jsem vcelku spokojenej. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Měl jsem rozhodně větší očekávání. Jasně, 3D efekty parádní, rád budu chodit animáky do kina dál, jenže příběhově to zase tak úžasné nebylo. Když už se objevil výborný vtip, tak byl přebit haldou trapných. Přitom potenciál film má, všechny monstra mají výborně vykreslené postavy, jenže to prostě vázne. Problém je totiž všude okolo. Vetřelci jsou naprosto trapní a postava prezidenta ještě dvakrát tolik. Takže bohužel, tenhle animák měl dobrý nápad a pár výborných postav (s Hmyzosaurem v čele), ale nikam to nedotáhne. Nuda. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Co se týče zábavy a vtípků, je to z mého pohledu nečekaně slabé. Rozhodně nemůžu nic vytknout animaci ani příběhu, který zase přináší něco nového a překvapivě se hodně snaží tlačit i na akční pilu. Bohužel si ale nemůžu vybavit, že by mě v průběhu filmu něco výrazněji zaujalo a pobavilo nebo že by mi nějaká postava vyloženě přirostla k srdci, což vnímám u těchto animáků jako velký nedostatek. O třídu slabší než Zataženo, občas trakaře. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Jo, je to další Dreamworksovský typ filmu, který se snaží být strašně vtipný, přičemž na všechno ostatní zapomíná (proto mám Pixar mnohem radši). Přesto originální pojetí jako parodie a pocta scifi a hororum let minulých mu hodně skore. Ten začátek byl perfektní, vesmír scifi/horor hudba, pak, no nebudu vyzrazovat. Galaxhar a jeho celá scéna s susan je skvělá (takhle ma jinak vypadat pohádkový zaporak, ne neco tak strasneho a nudneho, co si ani nezaslouží říkat človek a už vubec ne herec, jako bylo v Noc muzeu 2, ano ten radoby faraon) A pak vrchol všeho, prezident a jeho Crazy Frog (nebo co to bylo) U toho sem se začal řehtat a trvalo hodne dlouho než sem ten nával podarilo zastavit. Další monstra byla taky dobrá, ale nebyla tak vtipná (ano myslim na tebe Bobe), jak sem ocekaval. Suma sumarum pekne 4 hvezdy. A příste at je to jeste vtipnejsi a mozna dam konecne 5 ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Generál McBomba (Kiefer Sutherland) má na hrudi spoustu vyznamenání, ale na pravé části hrudi nosí označení jednotky, a tím je hlava zlobra Shreka, slavného monstra z jiného animáku od DreamWorks (salamandrr)
  • Ve scéně v závěrečných titulcích se prezident zeptá, kdo chce zmrazit jeho hlavu. Stephen Colbert, který poskytl svůj hlas prezidentovi, ve své knize „I Am America and So Can You“ detailně popisuje, jak chce ve vzdálené budoucnosti nechat rozmrazit svou hlavu. (HellFire)

Reklama

Reklama