Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (585)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Vždycky když nastane taková vážná chvíle, tak se na chvilku zamyslím a řeknu si co by dělala Oprah...'' :-))))) ---- Tak jsem se zase jednou u animáku pro děcka pořádně zasmál a jsem si jist, že mi leco z fórů uteklo, proto snesu i nezbytné opakovaní do umrtvění (2-3x minimálně). Podobně jako si někteří tvůrci čas od času natočí filmeček, který si na nic nehraje a je takové vymazlené béčko avšak udělané s láskou, tohle je námětově dost podobné. Ovšem co do neuvěřitelnosti děje o to více možností a vtipů film nabídl. Monstra vs. Vetřelci si utahují z řady postapo filmů, kdy zemi napadnou emzáci což musí řešit prezident USA s US. Army. A tak je jako vždy nasazena tajná zbraň, tak tajná, že se nesmí ani vyslovit :-). Řekl bych, že zatímco děti fandí hrdinům podle jednoduchého klíče boje dobra se zlem, dospěláci si užijí taktéž, protože se jim vybaví všechny ty Dny nezávislosti a další sci-fi filmy řešící den, kdy se nám na Zemi objeví něco s čímž si nebudeme vědět rady a co bude na snahy navázat kontakt reagovat agresivně. Tady už k páté hvězdičce chyběl opravdu jen krůček ! Dávám tedy za 4 čisté prezidentovy spoďáry po vyhlášení hnědého stupně. * * * * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Monštrá vs. votrelci sú kvalitný animák s množstvom funkčnej paródie a akcie. DreamWorks bezpochyby potvrdzujú svoje umenie hľadať zaujímavé originálne nápady a neutápať sa iba v sérii pokračovaní vyčerpaného zlobra. Monštrá vs. votrelci znova dokazujú neskutočné nasadenie animovaných tvorcov. Popri fantastickej akcii sa však autori neštítia ani občasného napätia a totálnej irónie na adresu amerického prezidenta, filmy o invázii, vládnych projektoch či nevydarených experimentoch - humor naplno ťaží zo žánru. Hoci ho asi aj nadobro vyčerpal, pretože po 90 minútach i celkovej stavby deja mám dojem, že viac nemôže ponúknuť. Posledná hodina sa sústredí na vtipmi a výbornou animáciou vybavené boje, slúžiace ako pocta sci-fi i hororovým filmom ostatných päťdesiatich rokov. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Dobře udělaný film se skvělou animací, kde vás rozesměje modrý Bob (který i když má místo mozku želatinu, chrlí vtipné hlášky jak na běžícím pásu) či bezobratlý příbuzný Godzilly. I když jde v mnohých směrech o parodování jiných filmů, zachoval si tento příjemný snímek svou originalitu a důstojnost - 75%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slečna Ronsonová vypadá přesně jako Ony. Už jen to, že si všímám takových blbostí myslím plně ukazuje jak moc jsem se nudil. Pro samé zakopávání, tančení a mlácení se do hlavy vším (ne)možným se úplně zapomnělo na... No, vlastně na všechno ostatní. Čest výjimkám v podobě původního dabingu, nápisu na raketě a těm několika minoritním zdařilým odkazům na padesátková monstr/ufo béčka. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Planéta Zem je v ohrození. Napadli ju agresívni votrelci. Ľudstvo nemá šancu sa im ubrániť. Preto sú do boja vyslané zmutované monštrá. Začína bizarný súboj medzi pozemskými monštrami a mimozemskými votrelcami. Monštrá verzus votrelci. "Monsters vs. Aliens". Tento americký, rodinný, animovaný sci-fi film z roku 2009 je taká bežná oddychovka. Dalo sa na to pozreť, ale nijak zvlášť ma to neuchvátilo, ani nepobavilo. Tieto celovečerné pestrofarebné animáky ma už akosi neberú. ** ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Záběry B.O.B.a (Seth Rogen) unikajícího přes dveře z laboratoře jsou shodné se záběry z filmu The Blob (1958). (HellFire)

Reklama

Reklama