Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to veľká pravda, že Get Him to the Greek má aj slabšie miesta a je ich dosť. Ale dvojica Jonah Hill a Russell Brand sa naozaj našli. Je to skvelá kombinácia pre kvalitný komediálny film. Body ale strhávam práve za nudnejšie miesta a posledná polhodina poriadne spomalila vo svojom tempe, takže ku koncu nič moc. Aj preto by som si asi dovolil napísať, že to nieje úplne najlepšia voľba pre kino, skôr taká pohodová oddychovka na sobotnajšie popoludnie. Celkom ma táto komédia príjemne prekvapila, i keď je plno lepších, ale čakal som od nej oveľa menej. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Dvě paka, z nichž jednomu by prospěla odvykací a druhému pro změnu odtučňovací kůra, vás poučí o tom, co je v životě skutečně důležité. Nebojte, jde samozřejmě o přátelství, lásku a 'jeffreyho'. Jen se k tomuto zásadnímu zjištění musíte v kině za 109 minut prochlastat, prošoustat a profetovat. V případě akutního nedostatku humoru pak prosím použijte chlupatou zeď. Příjemným bonusem jsou potom Lars 'Enter Sandman' Ulrich, sebeparodující se Puff Diddy a úderný soundtrack stavějící na pomyslný piedestal ta nejprovařenější rocková klišé. 3 a 1/2 * ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Russell Brand hraje excentrického britského rockera Aldiouse Snowa, kterému není nic svaté a celý jeho umělecký život ho provázejí skandály a jeho další působení na poli showbyznysu také dost poznamenal rozchod se zpěvačkou Jackie Q (Rose Byrne) se kterou má syna, ale který údajně ani není jeho. V poslední době jeho závratná kariéra nabrala strmý pád steně jako jedna nahrávací společnost, které šéfuje přísný Sean Combs a která shodou okolností zaměstnává progresivního tlouštíka Jonaha Hilla, který dostane spásnou myšlenku a sice uspořádat výroční koncert na kterém vystoupí upadající rocková hvězda a jehož cílem je oživit nejen zpěvákovu kariéru, ale také zachránit krachující nahrávací společnost. Ovšem dostat zpěváka žijícího v Londýně a koketujícího s drogama a alkoholem do divadla Greek v Los Angeles je téměř nadlidský úkol a než konečně v závěru zazpívá užijeme si nejednu šlamastyku do které se naši dva hrdinové před koncertem dostanou. Komedie je to sice výborně natočená, ale moc jsem se u ní nenasmál. Vtipy sice ve filmu jsou, ale nějak to na mě nezabralo a občasná natahovaná nuda dávala o sobě nepříjemně vědět. Tahounem filmu se jednoznačně stal Russell Brand, který se před kamerou pohyboval zcela přirozeně a uvolněně a vnesl do filmu nečekaně realistický rozměr. Jeho výkon tak zastínil i jindy trhlého Jonaha Hilla, který se tady snažil působit vyspěle a důstojně než jsem u něj zvyklý. Zasmál jsem se Seanu Combsovi, který svého sobeckého šéfa pojal velmi živelně a nebál si ze sebe i vystřelit. Několik dobrých vtipů, ale žádný, který by nějakým způsobem byl explozivní nebo bombastický a v závěru už se jelo trochu na vážnější notu a humor s křečovitým napravením bouřlivého zpěváka ve spořádaného muže vymizel z filmu úplně. Chtělo to více humorných situací a lepší závěr. A dívat se na to dalo v pohodě. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kopačky se mi těžce nelíbily a skoro celou stopáž mě tak nudily, že jsem s touhle komedií dlouho dlouho otálela věříc tomu, že to bude na jedno brdo. Nakonec jsem mile překvapená, Aldous měl docela charisma, ostatní postavy taky nebyly špatné, písně jakž takž znělé a jejich texty docela humorné (Já jsem nátura, která zkousne hodně přitvrzený humor, takže u mě vede hnedle úvodní African child.) Slušné množství fórů, hlášek i odkazů o fous přebíjí zápory, za něž považuji chvílema už přehnané a těžko uvěřitelné jednání postav (Aaronova šéfa především), věčné blití (Tomuto druhu 'humoru' moje nátura naopak neholduje vůbec.) a chvílema scény, které opravdu dokázaly připomínat Kubrickovu chodbu tím, jak byly zbytečně dlouhé a natahované dávno po pointě. Takže jak říkam, klady těsně zvítězily nad zápory a já se přikláním k silnějšim třem hvězdám, které s opadnutím prvotního nadšení (nejspíš se zítřejším zvukem budíku) opadnou na čisté tři. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Cinema hodnotila túto komédiu hodne vysoko a tak ma to nejako navnadilo. Navyše Jonah Hill je fakt srandovný chlapík. Najväčší ohlas a výbuchy smiechu vraj vyvolá chlpatá stena, no na mňa to až tak nezapôsobilo. Najviac som sa pobavil pri rozhovore na letisku..." Má plný zadok heroínu" alebo " Ja neviem text na Africké dieťa, ja robím iba africké ksichty." Celkovo som čakal omnoho divokejšiu jazdu. Taký pravý, tvrdý rocker by toho mohol navyvádzať podstatne viac. Scény s rockerovou manželkou mi pripadali úplne zbytočné ako aj pár hereckých sekúnd "slávy" bubeníka Metallici, Larsa Ulricha. Pri sexe v trojke sa určite cítili trápne nielen filmový predstavitelia ale aj divák, pretože nemôžem si pomôcť, táto scéna bola najzbytočnejšia z celého filmu. Pár krát sa dá dobre zasmiať, ale celkovo mám pocit, že tvorcovia nevyťažili ani polovicu toho, čo táto téma ponúka. Vzhľadom na očakávanie, trošku sklamanie. 60%. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • Jonah Hill si zahrál již ve zmíněném filmu Kopačky, který také režíroval Nicholas Stoller, nyní však dostal na starost zcela novou postavu. (Coldrex)
  • Během jedné ze scén s Aaronem (Jonah Hill) a Daphne (Elisabeth Moss) došlo k zemětřesení o síle 4.0 stupně Richterovi škály. Vystrašené výrazy obou herců jsou součástí DVD. (Dr Lizal)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama