Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

cubajz 

všechny recenze uživatele

totální prasečina a mega odvaz - dejte Kaufmanovi do ruky kýble krve a zelenýho slizu, skupinku ženských ochotných ukázat kozy, masky kuřecích zombie a pár veselých písniček s úchylnými texty a on už to nějak zábavně spatlá dohromady! Narozdíl od brášky Terror Firmera mě tahle chujovina bavila celou dobu, hlášky typu "běžte, Amerika ještě není schopná přijmout teploušký mexický kuřecí sendvič" jsou v kontextu naprosto kulervoucí. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zvrácená, brutální, nechutná, ultra fekální ... no prostě Troma záležitost, se vším všudy. Nečekaně jsem se i párkrát dobře zasmál (halušková sex scéna na pokladně) a dobré jsou i některé ty muzikálové vsuvky - scéna v posteli, kde jsou všechny holky nahoře bez, byla hodně fajn " ... určitě mi chybí lízání prdelí ..." A ty dvě buchty, vůbec nebyly špatný. Top Gore scéna - useknutá ruka a noha - s touhle hraju fotbal !! Dobrá šílenost, kterou jsem si dost užil a první polovina měla slušný nájezd, na plný počet. (1006. hodnocení) ()

Reklama

Devilian 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u jiných Tromáckých kousků je toto opět prakticky nehodnotitelné. Člověk už musí přinejmenším tušit, do čeho jde a naprosto vypnout jakékoliv snahy o kritiku. Je to zábavné? Do určité míry ano (musím přiznat, že po těch pár pivech se člověk fakt zasměje přijemenším tomu, JAK sakra někoho takové ujetosti vůbec napadnou). Je to kvalitní filmařina? To rozhodně ne, ale alespoň si na to Lloyd ani nehraje. Doporučila bych to svým známým? Úchylům, které baví sledovat gorefest se zombie prsty v zadku, utrženými penisy, vydatnými zvratkovými přeháňkami, naprosto nekorektními vtípky o po zdech rozstříkaných mexičanech, a mnoho dalšího asi rozhodně ano. Ale předpokládám, že toto zrovna nebude šálek sraček ani pro zkušené hororové fandy. Nabízí se srovnání s Braindead, a tak trochu asi ano. Ale Troma dělá podobný žánr ještě o mnoho nechutnější, zvrácenější a ujetější, než kdokoliv jiný. Vstup na vlastní nebezpečí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Miluju absurdní humor, ale nesnáším fekální humor. U Troma snímků se oba dva neustále střídají, prolínají a tady právě obzvlášť - a pak to nějak hodnotit... Tady to už fakt neznalo mezí a tak Poultrygeist přímo překypuje totálně absurdními úchylnými nápady, z nichž u některých jsem se smál nahlas a u jiných jsem cítil jen strašnou trapnost. A jak už jsem psal, jak to pak mám hodnotit, když kvůli něčemu mi ten film přijde skvělý a kvůli něčemu bych ho nejradši poslal do odpadu, takže zvolím kompromis a dám 3*. Stejně ale oceňuji, jak kreativně se tu Kaufman vyřádil s gore, protože to, co všechno tady je, by jen tak někoho nenapadlo... Dokonce to ani není tak samoúčelné, jak se zpočátku zdá, ryje se zde snad do všeho možného, ať už jsou to vegani, KFC, Arabové či hromada dalšího. Každopádně Toxický mstitel a hlavně Atomové gymnázium se mi líbilo víc, protože ono méně je někdy více. A taky je nutné říct, že to je jen pro silné žaludky. 3* ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

To nejlepší co jsem od Lloyda Kaufmana viděl,-gebil sem se s jen krátkými pauzami na nádech a výdech furt dokola.Vidět mě Lloyd, měl by ze mě určitě radost,jakože ze vzorového typa cílové skupiny.--DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ-- po celou dobu natáčení nebylo ublíženo jedinému živému kuřeti!! Všechny byly podříznuty ještě před natáčením,které bylo pravděpodobně kratší než je stopáž filmu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)
  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)
  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno