Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Spíš Přehlídka hnusu, řekla bych... místy k smíchu - i když v obou smyslech, místy hodně trapná, ale z naprosté většiny odporná - na tom je však tahle krvavě-úchylácká taškařice postavená - a já lajdák jsem ve slepé důvěře v Akční / Komedie / Horor / Muzikál / Povídkový neprověřila galerii, proto tentokrát povolávám k odpovědnosti jen samu sebe, zatínám zuby a odměňuji tvůrce čtyřiceti procenty - za odvahu! Ovšem být jimi, na informaci, že peklo je plné, bych až tak nespoléhala. Malé a bezvýznamné plus uděluji scéně, kdy Hitlera a Evu omrzelo řvaní z děsu a začali to flákat :-) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco úžasného. Netroufám si hádat, jak film zapůsobí na průměrného diváka, ale já se tedy bavil náramně. Jediné, co si troufnu silně zkritizovat je film o teplých medvědodlacích, který není úplně průserový, ale jeho kvalita je naprosto někde hluboko pod kvalitou zbylých snímků i nosného příběhu. Zbytek filmu je to naprosto skvostná zábava s velmi jemným nevtíravým humorem. Velký dojem na mě rovněž udělalo, že všechny tři filmy byly natočeny technikou velmi různou z nejrůznějších období hororové kinematografie, kde si ze všech technických kousků daného období dělají tvůrci dost velkou srandu. Docela dlouho jsem se u hororové komedie takhle nebavil. Fakt jen škoda těch mědvedodlačích teploušů. Bez nich by to byl plný počet. Takhle * dolů. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vynikající brakový nechutný úlet a zároveň fantastická pocta tomuto žánru plná nadsázky, trapného humoru, příšerných triků, skvěle špatně hrajících herců a všeho ostatního co prostě k správnému braku patří. Bavil jsem se po celou dobu maximálně, od počátečních úsměvů až po naprosté záchvaty smíchu, zejména u The Diary of Anne Frankenstein. Chillerama rozhodně není pro každého, ale pro mě je to jeden z nejzábavnějších filmů, co jsem v poslední době viděl. P.S. Konečně vím, jak je to s doubly. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Přesně můj šálek čaje. 1. Wadzilla - Obří spermie ohrožuje město ? To chce ujetý Grindhouse celovečerák ! 2. I Was a Teenage Werebear - Asi nejhorší část. Na přitepléne bukvice opravdu zvědavý nejsem. 3. The Diary of Anne Frankenstein - Skvělá parodie na téme Hitler a okultismus. 4.Deathication - Fantastická fekální zábava ! 5. Zom-B-movie - Název mluví za vše. Pořádná béčková zombie řezničina plná hlášek, vnitřností, končetin a hnusu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Masters of Horror druhé jakostní skupiny se sešli u projektu, který má vzdát hold starým hororům. A přitom si z nich taky tak trochu udělat srandu. Diváci v autokině se dívají na pásmo krátkých hororových filmů. 1. Wadzilla (Adam Rifkin): Město je ohrožováno obří spermií. Chvílema trochu trapné, ale většinou vtipné. Nápad s tančící sochou Svobody mě hodně pobavil. Odkazuje hlavně na katastrofické monster sci-fi filmy padesátých let. 2. I Was a Teenage Werebear (Tim Sullivan): Takový miloučký plážový gay muzikál :-D. Tim Sullivan podle očekávání (mého) natočil nejhorší část celé Chilleramy, ale i na jeho příspěvek se dá koukat. Vtip a trapnost tak padesát na padesát. 3. The Diary of Anne Frankenstein (Adam Green): Hitler se rozhodl sestrojit si vlastního židovského Frankensteina. Strašná sranda (bez ironie). Adam Green potvrdil, že je dobrý režisér, jeho povídka je k popukání. Odkazuje na staré gotické horory. 4.Deathication: Fekální srajda, kterou uvozuje dlouhý proslov režiséra o tom, jaké umění nás v následujících minutách čeká. Odkazuje na takové ty fekální zvrhlosti, které se svým způsobem tváří jako umění a o nichž se často dočtete, že nejsou "pro běžného diváka". Bohudík jsme ušetřeni celých 87 minut tohoto filmu, neboť po chvilce se zadrhne promítačka. Na autokino totiž začnou útočit nadržení zombíci - 5. Zom-B-movie (Joe Lynch): Moc povedená povídka, která ostatní povídky rámuje. Zábava, hnus, kupa hlášek. Pro celou Chilleramu samozřejmě platí, že si ji užijete pouze tehdy, pokud znáte filmy, na které odkazuje. Pokud znáte, máte vyhráno a doporučuju všema deseti. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama