Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Další velké zklamání, kdy hrdinové mého oblíbeného seriálu ztrapňují sami sebe a celý svět Futuramy. I tenhle díl naprosto postrádá oblíbený humor a děj neutáhne délku celovečerního filmu. Kam se poděla působivost , vtipnost a akce epizod... Tohle je dlouhé, nudné, zbytečné a, i když to nerad říkám, naprosto obtěžující. Futuramo, vrať se! Ale rozhodně ne v téhle podobě... Tohle přece nejsi ty! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se nudil, ale všechny ty nápady mi přijdou tak trochu unylé. Bojím se, že stará kadence seriálu je v nenávratnu. Parodie The Lord of the rings mi ani tak nevadí, ale tvůrci přišli tak trochu s křížkem po funuse. Všechny parodie na toto téma už měly být dávno uzavřeny, toto téma je - řekl bych - pasé. A D&D? Vždyť to není žádný nápad.. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Futurama" si vzala na paškál tentokrát fantasy žánr a pustila se do klasiky největší, do "Pána prstenů". Musím uznat, že ten příběh v první půlhodině vypadá naprosto jinak, ale nakonec se k tomu podstatnému dostaneme. Osobně se mi tenhle díl moc nelíbí, ale opět zde jsou momenty, které prostě vtipné jsou. "Futurama" nemůže nikdy úplně zklamat, alespoň tehdy, pokud vám sedí seriál. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Sedmdesát procent filmu je opravdu bohata na vtípky ve formě několik desítek scén, a vůbec celý děj není natolik příběhový jako první díl. Ovšem nástupem do druhého světa co vypadá jako Středozem, nastane velký půlobrat vzad. Ač je to obdivuhodné tak nebyli schopni vymyslet pořádný geg na žádnou situaci ve FANTASY světě, což se vymyká mému chápání, jelikož i šašci so sou na UTUBE tento výkon dokázali. A jakoby autoři sami si byly tohoto faktu vědomi tak nakonec upustili od srandiček a zůstali u chabého vizuálního parodování situací z LOTRa, SW, Narnije atd?... Daleko lepší než 2ka, lehce horší než 1ka, a samozřejmě slabota vůči seriálu:).....spíše tak 61% ()

Davosh 

všechny recenze uživatele

Do půlky nejlepší z Futuramských "filmů", konečně jsem se zas jednou u Futuramy bavil. Ale co naplat, když v druhé, pánoprstenovské části film ztrácí většinu vtipnosti a opět posílá tento film do průměru. Možná se tvůrci měli vykašlat na direct-2-dvd filmy a radší pokračovat tam, kde umí - v seriálovém světě. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • Sestra v blázinci, kam je poslán Bender, se jmenuje Ratchetová, čímž seriál odkazuje na sadistickou sestru Ratchedovou z filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Té je robotí sestra také nápadně podobná. (Ištván87)

Reklama

Reklama