Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Neveldine s Taylorem možná dávají výrazu ‚over the top‘ jiný rozměr, ale pořád platí, že s originalitou se moc nepářou. Estetika vyladěná do formy videoherně-komiksové nadsázky funguje jenom občas a povětšinou se topí v otupujícím balastu vzájemně kopírovaných scén (od sebe samých), který po čase nudí – paradoxně k tomu naspídovanému tempu. Nad tím, že to, co se ve filmu odehrává, je povětšinou totální dekadence, raději nepřemýšlet vůbec. Jason neskutečný masér, Amy pusinka, zbytek unavená čelist od zívání. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

"Cheve, prosím tě, v lednici máš chleba namazanej Flórou (na to tvoje srdíčko, vždyť víš!) a k večeři si vem něco lehčího, víš přece, že se vždycky po tučným zadejcháš. Na zejtřek máš objednanýho kardiochirurga, tak neběhej a hlavně se zase nerochni v těch připitomělých stereo- věžích. Vždycky dostaneš ránu a nechceš přece, aby doktor našel nějaký nesrovnalosti. Jo a volali Neveldine a Taylor, prej nějací klucí od filmu. Chtějí něco o tobě natočit. Nějakej adrenalinovej film. Já jim ale řekla, že seš furt doma a nějakej adrenalin si neviděl ani z rchlíku. No ne? Na poště máš ještě doporučenej dopis od nějaký skupiny...Linkin Park? Asi tak nějak si říkaj. Tak se měj. Pac a pusu, máma. P.S. vynes smetí!" ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Drsné a miestami až neprehryznuteľné adrenalínové šialenstvo určené výsostne pre mužskú stranu obecenstva. Pokračovanie zbesilej jazdy spred troch rokov nezostalo svojim priaznivcom nič dlžné, práve naopak, dvojka Neveldine/Taylor uštedrila snáď ešte lepšiu popcornovú zábavu, plnú neskutočných scén a originálnych nápadov, ktorých sled miestami až vyrážal dych. Niekedy by som povedal, že by nebolo odveci trošku skrotiť toto maniacke dobrodružstvo, ale nakoniec prišiel záver a ja som si povedal. že ho chcem aj do trojky. 80%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem. Režisér si zoufale snažil najít jiný důvod proč má být hlavní hrdina neustále v pohybu a bohužel už mi to do příběhu tolik nezapadá. Navíc se zde skoro všechno opakuje a přijde mi, že se koukám na ten samý film jen s drobnými úpravami. Klady: hraje zde Chester Bennington ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Pokial sa mi prva cast este velmi pacila a sialene tempo akcnych a videoklipovych zaberov reziserov Neveldinea a Taylora mi tam vobec nevadilo, tak pri tomto pokracovani mi nezostalo nic ine, len sa smiat od zaciatku do konca. Niektore zabery su tu opät dost brutalne, podobne ako aj v jednotke, ale ak vypnete mozog a budete sa chciet len bavit, tak sa mozno aj budete. V opacnom pripade sa vydrzite divat mozno maximalne polhodinu a potom to vypnete alebo odidete z kina. Aj keby mala byt niekedy natocena trojka v podobne sialenom tempe, uz sa tak na nu tesit nebudem a nepomoze tomu ani Jason Statham... 29.04.2009 ___ Jason Statham - (Chev Chelios) +++ Amy Smart - (Eve) +++ Dwight Yoakam - (Doc Miles) +++ Efren Ramirez - (Venus) +++ Reno Wilson - (Orlando) +++ Keone Young - (Don Kim) +++ Art Hsu - (Johnny Vang) +++ David Carradine - (Poon Dong) +++ Corey Haim - (Randy) +++ Geri Halliwell - (Karen Chelios) +++ Hudba: Mike Patton +++ Videl v kine 28.04.2009 +++ ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Když postarší dáma v reportáži tvrdí, že muž, který ji obtěžoval, vypadal jako kurýr, jde o narážku na roli Jasona Stathama (Chev) ve filmu Kurýr (2002) a jeho pokračováních. (NiWi)
  • "Kaylo" je v kantonštině slangový výraz pro homosexuála. (Othello)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama