Reklama

Reklama

Abby je ambiciózní producentka ranní televizní talk show, která je hrdá na to, že dokáže během chvilky vyřešit jakýkoliv problém. Tedy kromě toho, že je stále svobodná. Když jejímu pořadu začne klesat sledovanost, je nucena přijmout do týmu Mika Chadwaye, šovinistickou, drzou televizní hvězdu. Jeho pořad "Chceš mě, chci tě" by měl diváky seznamovat s tím, jak muži doopravdy fungují. Producentka jeho styl nesnáší, ale pořad se pochopitelně okamžitě stane hitem. Pak se Abby potká s Colinem, svým sousedem, který je svobodný a pracuje jako lékař. Je přesně takový, jaký Mike není - šarmantní a zdvořilý. Protože to Abby tentokrát nechce pokazit, požádá Mika o radu. A čeká ji velké překvapení, jeho metody fungují. Může ale vydržet vztah založený na přetvářce, nebo ji čeká další zklamání? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (768)

boshke 

všechny recenze uživatele

Po oponě mi zůstala na jazyku zvláštní pachuť. Jednoduše jsem se nemohl přenést přes myšlenkové vyznění filmu. Chápu, že spousta diváků tuto rovinu rovnou vypla (chtěla se prostě bavit), ostatním to tak možná nepřišlo, ale já prostě nesnáším tyhle posrané klišovité fráze typu "chlap chce radši lesby zápasící v želé než romantickou večeři" či "chlapa vůbec nezajímá, co děláte, chce vám akorát svým ptákem vyplnit všechny vaše otvory", kterými je film doslova prošpikován. Butler sice z počátku baví, leč míra zábavy je přímo úměrná množství sprostých slov a vulgárních "ošklivých pravd". Film snad každému připomene mnohem zdařilejšího Hitche, který působil mnohem lidštěji. Tam totiž sympatický Hitch radil neohrabaným a nesmělým mužům, jak získat ženy svých snů. V Chceš mě, chci tě radí týpek, který si myslí, že ženy jsou chodící otvory na penisy, sexy kočce, jak dostat svůj seznam požadavků. Taky v tom vidíte ten rozdíl? Chápu, že málokdo asi bude souhlasit, ale nedokážu se nad to jednoduše povznést (ač to byl dozajista předpoklad tvůrců)... 20% ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Režisér Robert Luketic po tom, čo natočil nepodarené Rande s celebritou, klesol v žárni romantická komédia ešte hlbšie a vytvoril toto. Veľmi nepríjemný film, v ktorom som nenašiel ani náznak niečoho romantického alebo komediálneho. Nesympatická ústredná dvojica a tie ich "múdre" a trápne reči mi išli od začiatku strašne na nervy. Bola to len strata času. Nechceš ma, nechcem ťa. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Pomineme-li fakt, že vyústění příběhu je jasné, ještě před začátkem filmu, jde o milou a zábavnou komedii. Zručně zrežírovaný snímek založený na protikladu Butlerova perverz-humoru a roztomilosti Heigl pobaví rozhodně víc, než průměr. Kultovní záležitost z toho nekouká, avšak máte-li chuť na trochu romantiky, pár vtipných situací a příjemné herce, věřím, že vás Ugly Truth nezklame a ve výsledku poskytne vše, co se dá od filmu tohoto typu očekávat. Podobným snímkem o páru, u kterého zpočátku také nic lásce nenasvědčuje, je povedená komedie Návrh. Alternativa: Proposal. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Katherine ho má v ruce, Gerard mezi nohama. Ale ne, myslím srdce, vy čuňata :) I když je pravda, že někdy je hormon rychlejší než mozek (někdy i o půl hodiny), takže se není čemu divit, že to svádí k téhle...ehm myšlence. Zaregistrovali jste někdy svou gestikulaci, když jste před někým koho fakt máte rádi a zálěží vám na něm? Je ohromná, že jo?! Já se kupříkladu houpu dopředu a dozadu, což zavdá lidem tezi, že jsem buďto mentálně postižený nebo to, že mě rodiče v dětství příliš často nechávali v houpačce. A je paradox, že si to člověk uvědomí až po aktu (druhej dvojsmysl!). Právě proto pro mě byla Katherine v roli poskakující fešandy ohromným zadostiučiněním. Její radost z prvního vydařeného dialogu s protějškem byla ohromně upřímná, byť mi její role přišla z počátku až extrémně extrémní. Možná si to nebudu pamatovat za pár neděl, ale jako tableta na záhnání smutku, je to výtečná pomůcka! P.S. A Gerarde, proč maš tak nateklé tváře? ()

sheen 

všechny recenze uživatele

To mě teda pose...! To jsem nečekal, že to pro mě bude taková jízda, bavil jsem se celou dobu. Co se mě na tom líbilo nejvíce je to, že je tam plno bolestivé pravdy. Doporučuji všem dívkám, které čekají, že si pro ně přijede princ na bílem koni...nebo možná v bílem BMW. Božský BUTLER! Totálně jedna z mých nejoblíbenějších komedií. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 38 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Eric Winter byl z role chirurga Colina nadšený, sám byl totiž studentem medicíny. (Matt007)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických mestách Los Angeles, Long Beach a Winchester. (dyfur)

Související novinky

Honba za remakem

Honba za remakem

29.08.2011

Co mají společného Hráči se smrtí a Honba za diamantem? Ano, oba snímky už dnes patří k filmové klasice... a dočkají se předělávky. Nová verze Zemeckisova romantického dobrodružství se chystá už… (více)

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama