Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Vtipné, místy horové, ale co si z toho vybrat? Já osobně nevím, nemám rád filmy, u kterých tvůrci nevědí, jakou cestou se vydají. A podobně dopadl i Doghouse zábava na entou je podporována nechápajícím chováním hlavních postav, což se prostě u hororu (i když z části) odpustit nedá. Byla to zábava, to především. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Potencial byl velikej, jednotlivy slozky jsou paradni, ale bohuzel jako celek to moc nefunguje. Hlavni particka jsou sice sympataci, ale chovaj se jak naprosty dementi, takze to kolikrat i nasere. Je tu prijemna zmena oproti podobnejm druhum filmu, nemame tu nejakou hromadu zombiku, pouze zmutovany zensky a s maskama si tvurci fakt vyhrali, nektery jsou teda ultimatni kousky. Foru a hlasek tu je spousta, bohuzel zafungujou jen nektery a celej film by moh mit trochu sviznejsi tempo. Ale hodne zachranuje brutalita, nic, z ceho by se clovek zeblil, ale mozky, streva a litry krve si uzijete dosytosti. Takze celkove jsem se bavil, ale stejne jsem se nemoh zbavit dojmu, ze to mohlo bejt jeste lepsi. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Evil Aliens se mi líbilo víc, taky to bylo vtipnější, ale i tak Doghouse rozhodně není špatným filmem, pobavit dokáže (když ne nahlas tak minimálně několika pousmání), je v něm pár zajímavých nápadů (i když teda v Evil Aliens jich bylo víc), hlavní hrdinové jsou celkem sympatičtí a až na pár chvil, kdy se to táhne a utnutý konec se na to i dobře dívá. Taková příjemná blbůstka, kterou nesmíte brát moc vážně (jako někteří uživatelé tady). Za zhlédnutí to rozhodně stojí, ale na víc jak hezké 3* to nevidím. ()

jay.lee 

všechny recenze uživatele

Do naší ulice se stěhovala zombice, má tetovaný záda, asi mě má ráda. Říkám ji dokola, že vypadá jak mrtvola, usměv neuvízne, jen mě trochu hryzne. Má krásný žlutý vočička, je to moje holčička. Z natržený huby čnějí dlouhý zuby. V rubáši peláší mému náručí vstříc zombice z naší ulice. Usmívá se zombice, když zmizela řeznice. V hrnci něco vaří, kde jsou popeláři. Zavřeno má pekařství, kde je pekař? - kdopak ví? Místní policie, se před ní neukryje. Před mojí malou zombicí, co vyprázdnila ulici. Už je taková zrůdička hladová. V rubáši peláší mému náručí vstříc zombice z naší ulice. Vyžraná je márnice i Ruzyňská věznice. Brácha nevěří, že ho chce k večeři. Praha žije v panice, že sežere ji zombice. Moje chcípla láska, co do ouška mi mlaská. Já až se s ní ožením, tak vás taky všechny sním. To mě naučila živá-mrtvá milá . V rubáši peláší mému náručí vstříc zombice z naší ulice. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Údajně se mělo jednat o komedii. Ovšem komedii si představuji jako něco u čeho se alespoň 1x zasměju. Tady se bohužel nepoštěstilo, neboť je jedná o film hodně trapný. Partička strašně nesympatických Anglánů, kteří nenávidí ženy jede na výlet do městečka, kde zrovna čirou náhodou je pár desítek kanibalisticky laděných zombie žen. Asi bych se zde nebál ohnat odpadem, protože tento film je opravdu nepovedený, a to naprosto po všech stránkách. Dost velká nuda i zklamání. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama