Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak to mě zas něco pobavilo. Místama mi to ale přišlo až zbytečně moc vtipný, jenom aby proběhla nějaká hláška nebo něco. Nevadí, nenudil jsem se. Hodně originálních smrtí a narážek na ženskou rasu. Není to moc na to vzít do kina holku na rande. Mimochodem, v roli Mikeyho maník z videoklipu Invaders Must Die od Prodigy (Noel Clarke). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jsou horší věci než rozvod. Třeba Moodley. Moodley! Film na počátku nabere solidní zábavné tempo, které vyvrcholí okamžikem kdy zjistíme, že holky mají menší kožní nemoc. Pak postupně vtipných momentů ubývá a přestože se na ,,to“ celkem dobře kouká, nejsou tu jiná pozitiva. Armáda nasranejch feministickejch kanibalek tak dostává od Zombielandu KO. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborná hororová komédia, v ktorej si to ženy, nakazené nebezpečným zombie vírusom, rozdajú s mužmi s cieľom urobiť si z nich krvavé bifteky. Humorná stránka je maximálne vydarená, ale ani tá hororová nezaostáva, páčili sa mi hlavne masky. Navyše niektoré momenty a hlášky si človek zapamätá na veľmi dlho, sranda až za ušami. Nad hodnotením preto nezostáva nič iné, iba pokrútiť hlavou, totálne nedocenený snímok. U mňa je to však veľká spokojnosť. 80/100 ()

petero 

všechny recenze uživatele

Jake West sa po vážne mienenom pokračovaní Pumpkinheadu: Ashes to Ashes, vracia späť smerom k Evil Aliens vo forme uletenej zábavy. I keď tu tentoraz nie je scéna typu kombajn kosí mimozemšťanov, má to svoje vychytávky, suché hlášky a utešene rozrastenú rôznorodú plejádu mužských charakterov, ktorí sa vymanili po dlhom čase od svojich polovičiek a sú permanentne po celí čas filmu atakovaný zombíkmi ktoré tvoria výhradne len ženy. Na strelné zbrane okamžite zabudnite, kladná strana disponuje arzenálom typu: umelý svetelný meč a striekacia pumpovačka s horľavou náplňou alebo golfová výbava, kým tá záporná je vyzbrojená napríklad: nožnicami, nožmi, sekerami, mečom alebo dopravnou značkou. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Údajně se mělo jednat o komedii. Ovšem komedii si představuji jako něco u čeho se alespoň 1x zasměju. Tady se bohužel nepoštěstilo, neboť je jedná o film hodně trapný. Partička strašně nesympatických Anglánů, kteří nenávidí ženy jede na výlet do městečka, kde zrovna čirou náhodou je pár desítek kanibalisticky laděných zombie žen. Asi bych se zde nebál ohnat odpadem, protože tento film je opravdu nepovedený, a to naprosto po všech stránkách. Dost velká nuda i zklamání. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama