Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér se s tím nepáral nápady asi už nemá tak si vykradl x filmů dal tam 5 nesympatických týpků a proti nim dal bojovat x zombie křížených s vlkodlaky ženských Pro zajímavost uvedu pár příkladů ´´ originality,, Několik chlápků se rozhodne odjed do vesnice (takový děj má každý slasher) na místě zjistí že nemají signál na mobil a telefon (každý slasher nebo horor tohle obsahuje) mobilů se zbaví (opět x krát použité). Přijdou do obce kde nikdo není (ani jich nezajímá proč ani jich to nepřekvapí :-)) a naráz jich napadnou ženské. V tomhle filmu nic nefunguje humor žádný (pokud Vám teda nepříjde vtipné že mají všichni stejné zvonění na mobilu nebo že mlátí zmutovanou babku s chodítkem) děj je taky bída což by nevadilo ale každá scéna je z něčeho vykradená babička s chodítkem (Fido) dále se tu paroduje Star Wars (Nechť ho provází síla) Muži V Černém (Nejdu ven beze zbraně tady máš taky) a nejvíce Soumrak Mrtvých uvažoval jsem o 2 hvězdách ale když vidím jak to tady všichni nadhodnocují dávám odpad ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Začátek byl slibnej,a tak sem přivrtanej do křesla netrpělivě čekal,jakym směrem se bude film ubírat.Ale jak se tam objevily ty slintající kozatý zombie baby,a hlavní hrdinové hlavně utíkali,film upadal do průměru,a nudil víc a víc.Jen málo podobnejch filmů mě dokáže pobavit,a tenhle neni vyjímkou.Jen slabší průměr.50%. ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Psí boudu (Doghouse) a Breberky (Cooties) jsem viděl v krátkém intervalu po sobě. Byť je dělí 5 let jsou si podobné. Možná proto jsem se k nim rozhodl napsat podobný komentář. Oba jsou tu označovaný za zombie horrorové komedie. Ač jsou blízké Zombielandu, tak jsou po stránce virologické blížší 28 dnům poté, ve kterých se rovněž o zombies nejedná, ale o nakažené virem, způsobujícím částečnou ztrátu rozumu, agresivitu a kanibalismus. V podstatě je to podobné jako u některých jedinců při nadměrné konzumaci alkoholu, většinou bez kanibalismu. U filmů Cooties a Doghouse napadaji viry jen určitou skupinu lidské populace – ženy (Doghouse) a děti (Cooties) ostatní infikováni nejsou. Kladem pro Doghouse jsou: britský humor, jsou natočeny jako první, napaditost u nakažených dam, nápady k přežití, zapadlá obec Moodley, možná až moc reálná skupinka britských chlapů na kraji středního věku, voják jako bonus. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem čekal od Westa víc ... Sice již točí profesionální technikou a nikdo ho tedy nemůže kritizovat za neprofesionální technické zpracování, obsazuje docela dobré herce, ale s filmem jako žánrem šel docela níž ... Rozhodně níže, než se svým prvotním ultrabrutálním a velmi kontroverzně přijatým Evil Aliens (2005), kde si nebral vůbec žádné servítky, parodoval co se dalo a neštítil se skutečně ničeho ... Tady jen parta pošuků běhá po městečku sem a tam a bojuje s ženskými proměněnými v zombies. Masky jsou docela v pohodě, ale nic převratného. Akce je trapná a neakční ... Vlastně jde jen o neustálé pobíhání semotamo a občas nějaké seřezání podkavší zombie. Gore ... je snad největší kámen úrazu, West snad aby víc zapadl do "mainstreamu" nejen že gore-scény snížil, on je skoro do filmu výrazně nevsadil ... Rozhodně to není to, na co jsme dnes zvyklí, skoro nic se zde neděje. A vtip? Ano, vtipných nápadů je zde docela dost, ale mne příliš nerozesmály ... průměrná horrorová zombárna, "z nouze ctnost" ... ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Jeden mladý muž je v ohrožení života. Zákerný vírus spravil z obyvateliek zabijácké monštrá s kanibalistickými sklonmy. No skupinka mladých mužov sa práve do tohoto pekla vydává na záchranu svojho kamaráda. Podarí sa im porazit krvilačné beštie a zachránit tak život svojho nebohého priatela a životy svoje? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama