Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Pokud jste se těšili na nášup jako u prvního dílu, tak budete určitě zklamáni jako já. Druhý díl vykrádá a likviduje jedničku ve všech směrech. Naprostý scénáristický masochysmus mě po celou stopáž filmu neuvěřitelně deptal. Když se konečně dostali do blázince a v duchu jsem si říkal hurá je to zpět, tak se objeví údajně mrtvý z prvního dílu a tím se celý film dostává do dalších sraček. Nedávám úplný odpad, protože pár částí stálo zato, ale jelikož je to jen tak 10 minut z celého filmu, tak to opravdu nestačí. 15% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

... alebo „keď chcete mať krásne vyrysované telo zavrite sa na pár rokov do ventilačnej šachty a žerte surové krysy, a hlavne sa nezabudnite kamarátiť s duchmi, ktorí dokážu uploadnúť video na YouTube, a po večeroch do Vás hustia filozofické múdrosti typu: Finish the Movie (goddamnit!)“, lebo povedzme si pravdu, po smrti na ničom inom nezáleží!“ Jo, a pokiaľ Vám najlepší kamoš priloží semenníky ku ksichu, tak z toho si nič nerobte, účinkujete proste v Grave Encounters 2. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První Grave Encounters byl fajnovým členem v už setsakra rozvětvené FF rodince a i když ani on nepřišel s ničím novým (jak by taky mohl), prostředí starého blázince a taky sympatické postavy však zafungovaly a já se chvílemi opravdu bál :) Jak už to tak bývá, když je něco povedeného, pojďme tomu natočit pokračování. Dočkalo se i GE a jak jinak- jedná se o naprosto dementní a první díl shazující ultra zbytečnost- inu, jak už to tak bývá :) Pamatujete na první Blair Witch (jak by taky ne, že :))? A vzpomenete si na její stupidní pokračování? Tak přesně toto je případ i GE. Opět tu máme partu mladých rádoby filmařů (aneb vezmeme si náš ifoun a jdeme točit filmy, vždyť rejžou se dnes může stát každý- bulšit! :)), co jdou po stopách toho, jak to vlastně celé bylo. Prvních 40 minut tedy jen kecy a kecy, pak se konečně dostanou do onoho blázince a tam- další nuda, lekačky už očekávané a velmi ubohé. A poslední třetina? No nemám slov, splácanina s dimenzí do nějakýho paralelního světa a taky duchové, co si sami natáčejí svoji reality show- fakt, nekecám :D Další pokračování, co nemělo nikdy vzniknout- aneb taky se tak těšíte na trojku? :) (O hercích, hudbě, ději apod. se nemá cenu rozepisovat- nic takového se tu nekoná). ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

První třetina neskutečně nudná, zbytečně natahovaná a nepřesvědčivá. Ale jakmile vstoupí do domu, zase je to stará dobrá duchařina jako první díl. Tady je navíc ale i nějaké dovysvětlení, ohledně všech těch samootevíracích oken, temných koutů, kde místní pacienti nejednou dali do huby věci, který se tam dávat nemaj a ohledně doktora Smrti, kterej se na starý kolena nudil a tak se rozhodl ve volných chvílích dělat lobotomii, vraždit novorozeňata, nasrat do normálního světa ten duchovní (to dokázal zřejmě pomocí všech těch lehátek a kočárků co měl v nemocnici) a čas od času vybubat nějaké studenty s kamerou. U mě takovéhle rozvedení "mytologie" daného tématu funguje (viz. REC - REC2), bohůžel ale tady to neskutečně jebe ta první větší třetina a to je velká škoda. Jinak mi samozřetelně od prvního dílu bylo jasné, že je to všechno podle skutečné události, takže kvůli tomuhle filmu zbytečně umřela spousta lidí. Ale ten dvoumetrovej týpek s černou dírou v hubě byl hustej, takže slabší tři hvězdy. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se na film těšil už od doby, kdy jsem viděl první trailer. Také se to vyplatilo. Film mě po nudných 20 minutách napnul do křesla až do závěrečných titulků. Podle mě lepší než jednička ve více ohledech. Atmosféra je vynikající. Efekty jsou lepší a propracovanější. Líbí se mi, že tvůrci přidali také pár nápadů co se týče lekacích scén a mordů. Jinak je film skoro stejný. Duchové protahují hubičky a opět se mění místnosti. Verdikt ? Výborné pokračování, které potvrzují pravidla dvojek a to v lepších efektech i scénách. Pěkná podívaná, která po slabším začátku nabírá slušné obrátky. 85%, Po titulcích je ještě jedna scéna ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama