Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

misterz 

všechny recenze uživatele

Krásny príklad toho, ako niekedy môže pokračovanie skaziť celý dojem. Väčšinou trápne, nudné a nevýrazné. A od momentu čo vstúpili do toho domu hororovo nicotné (až na pár svetlých momentov) a atmosfericky šedivé. Vôbec tu neboli také momenty ako v jednotke, v ktorých atmosféra rapídne hustla. Často mi to prišlo len ako také splašené pobehovanie stratených kôz kdesi na lúke v Španielsku. Podpriemer. 40/100 ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Recyklace atmosférické a povedené jedničky. První třetina se snaží tupé publikum, hádám převážně teenagerů, přesvědčit, že první díl byl fakt found footage, takže v čele s klonem Roberta Pattinsona se ve zbylých dvou třetinách vydáváme prožít prakticky to samé, co hrdinové z "originálu". Herci tentokrát přehrávají, postavy nesympatické, jako všechny charaktery tohoto aktuálně boom hororového subžánru opakují ty samé chyby a hlášky (např. "Pojďme se rozdělit!" nebo "Dej sem tu kameru, hochu! Okamžitě ji vypni, já tě tohle točit nenechám!") a točí se kdejaký nahánění ptáka (pozor, tentokrát doslovně!). Paranormálna podle pravidel pokračování zákonitě přibývá, ale tím pádem se vytrácí husina, protože už je toho ukázáno tak trochu víc, než by se slušilo. A konec ve stylu Kostky? Snad jediný, co je v tomhle díle novinkou, ale už mi to přijde jako nějaký začátek konspirační teorie. Stačilo zůstat při tom, že na bejvalej psychině řádí duchové, kteří nemají klidu, protože tu kdysi probíhaly otřesný experimenty. Už sama představa je to strašidelná a dost na tom, že laická veřejnost dříve tyto domy takto podobně vnímala ;) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

A u mně menší Zklamání! Oproti Skvělé Jedničky, kterou pokládám za jednu z nejlepších Paranormálních Duchařin Všech dob, co se týče Lekaček, je to skvělý zástupce Drag me to Hell, ale tady? 50 minut se neděje Nic, fakt NIC! pak to začne, ale jako by to, přestalo na mně fungovat, ani jednou jsem se NELEKL!! Trailer sliboval, více Akce, Duchů.. Větší Insane, a mně přišla Jednička dynamičtější, vraždy byli lépe propracované, tady se na to celkem Vybodli! Nenudil jsem se, Zábava je to fajn, pořád se jedná o Nadprůměrný FF, ale ve srovnání s Jedničkou, slabší Odvar:( ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není o nic horší než jednička. Bohužel není ani o nic lepší, v podstatě se jedná o skoro stejné filmy, tudíž se nabízí zamyšleni, zda není pokračovaní trochu zbytečné. Co se týká návaznosti, připomíná mi to druhý díl The Descent 2- stejné místo, podobné scény, nějakej ten přeživší....prostě dvojka už má zvlhlý prach, tzn. půl hvězdy dolů za absentující originalitu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa mi páčila,dvojka vobec.Kým som čakal keď sa tam bude niečo diať,tak som skoro zaspal.Pozerať sa na pubertiakou,ktorí si myslia že im patrí svet,veľmi mi tu vadili.Keby som pozeral teenagersku komédiu,tak začiatok by bol cool,ale na takýto horor dosť nevhodné.Neviem pochopiť prečo tvorcovia,stavili práve na toto.Čaro raz videného už bolo v jednotke,tu už nemalo čo prekvapiť.Ešte ten koniec bol docela dobrí.Jedine čo ma šoklo,keď začal žrať tých potkanov ale nič viac,lebo velká podoba s jednotkou. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama