Reklama

Reklama

Když někdo patří mezi fotbalové hooligans, je to navždy. Nezáleží na tom, kde je ani co dělá. Jeho tým je pro něj vším. Platí to všude, i ve vězení. I tam je to West Ham proti Millwallu. Tahle válka nepomine ani na jediný den. Úplatní dozorci zavírají oči před každodenní brutalitou. Jako kdyby nebylo jasné, že tohle nejsou žádné nevinné šarvátky. Tady jde o život... (TV JOJ)

(více)

Recenze (115)

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Rváči (Green Street Hooligans 2) je ďalším snímkom o futbalových chuligánoch, ktorí robia všetko možné i nemožné pre česť svojho obľúbeného mužstva a svojej skupiny. Už dopredu je jasné, že s fanúšikovaním futbalu to nebude mať veľa spoločného. Príbeh sa tentokrát odohráva vo väzenskom prostredí, čo veľmi pripomína filmy Trestná lavica, Zločinec a pod. Filmu Hooligans 2005 sa zrejme nevyrovná, rovnako nie je ani zďaleka tak vtipný ako Trestná lavica a chýba mu aj patričná atmosféra Zločinca. Svojich fanúšikov si však určite nájde už len kvôli akcii, zábave a maličkému kúsku napätia. Ja som rád, že som to videl. PS: Vybojuj si rešpekt, inak zomrieš. ()

Dr.Loomis 

všechny recenze uživatele

k tomuto filmu jsem přistupoval jako kdyby to nebylo pokračování GREEN STREET HOOLIGANS.A také sem udělal dobře,Jinak bych šel s hodnocením níže.Celé se to odehrává ve vězení a jestli to tam chodí aspon na 50% jako v tomhle fimu,tak jr dost hustý,a do vězení se jen tak dostat nechci.Film je jak jinak jen o Rvaní takže tohle český distrubotor nazval dobře,mlatí se tam každou chvíli,a mě to ani chvilku nepřipadalo nudné,ale samozřejmě když se podívám na druhou stranu,tak to opravdu o ničem jiném nebylo,jen o rvaní.Ale mě se to líbilo.65 % ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Oproti fantastickej jednotke, ide len o slabé pokračovanie, ktorému zjavne došli financie. V jednotke bol nosným piliérom samotný príbeh s kvalitnými hereckými výkonmi, ...čo by sme v dvojke hľadali márne. Nečudo že ide len o video film....V tomto konkétnom prípade toto označenie hovorí samo za seba a je smerodatné. ** ()

cure 

všechny recenze uživatele

Nádherná ukážka ako si amerikánci predstavujú anglických hooligans. Oproti pôvodným je to pozérsky, zcolorovaná, zostrihaná reklama na "ťažký" život fans, s krásnymi žiarivými úsmevmi, vo väzení. A to všetko napriek tomu, že angažovali veľké množstvo hercov z Anglicka a Škótska. Myšlienka bola dobrá, ale mal to robiť angličan prípadne nemecká hooligans z "jednotky". Jasné, že bol aj us happy end s pivom v plechovkách a prci prci prcicky môžu začať. Už chýbali len Offsprings. Taktiež ma vytáčalo to kopírovanie Felona aj s tou hypotékou v sračkách. Pozitíva boli dva hlavné a to sympatický hlavný hrdina s parťákmi a muzika. Inak americký štandardne priemerný spotrebný tovar. Už aj kôli tomu, že si dovolili ryžovať na jednotke za 40%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Klasický neduh volného pokračování. V náznacích diváka zkusíme přesvědčit pár vzpomínkovými dialogy, že to jako navazuje na předchozí díl (zde je vzpomenuta smrt Petea), zatčení vůdce Tommyho, nebo přechcání fandů Manchesteru na nádraží -  a k tomu přibalíme do dárkového balení ksicht jedné z vedlejší postav z prvního dílu (Ross McCall). Vše dáme do vězení, kde si jako půjdou muklové po krku hlavně kvůli tomu, kdo komu fandí ve fotbale a zase tu máme West Ham proti Millwallu a k tomu pár rusáků. K tomu přidáme úplatnou mrchu a děvku coby vrchní dozorkyni (tu piču bych chtěl dostat pod ruky), hodného černouška dozorce, vyholenou zrzku a závěr ala Trestná lavice pro trošku emocí, když vám nestačí rozbité držky – v tom vězení si každý dělal vlastně, co chtěl…Rozhodně slabší než původní Hooligans – minimálně o třídu. Podprůměrná záležitost. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, kedy Dave (Ross McCall) volá so svojou priateľkou pred záverečným zápasom, mu jeho rival Mark (Graham McTavish) podáva mobil Nokia N95. No keď si Dave priloží telefón k uchu, drží úplne iný model telefónu. (N0X.)
  • Ross McCall (Dave Miller) je jediný herec, ktorý si zahral aj v predchodcovi Hooligans (2005). (ShortyIC)
  • Na výsledkovej tabuli je pred zápasom napísané "Millwall vs. West Ham". Keď sa však po prvýkrát zmení skóre, nápis je v opačnom garde. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama