Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Wenca888 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se chtěl na tenhle film podívat jenom kvůli zdejší "reklamě". Chtěl jsem vidět, jak vypadá jedenáctiprocentní akčně-dobrodružný film. Takže jsem si myslel, že vím, do čehu jdu. Ale že to bude až takový extrém, to jsem opravdu nečekal. Herecké výkony maximálně amatérské, scénář ještě amatérštější, velké množství různých nelogičností a efektům by se zasmáli i v 50.letech minulého století. Teď už vím, že nejhorší způsob, jak zabít 80 minut života je ten, když se člověk dívá na 100 Milion BC! Tenhle pseudofilm se každopádně zařadil na samotný vrchol mého žebříčku nejhorších filmů a myslím, že tam vydrží hodně dlouho... ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo špatné. Ani nevím na čem bych film nějak elegantně zhodil, prostě to byla neuvěřitelně mile tupá podívaná, kde každý trik raptora, vyvolá úsměv na tváři. K tomu lovci nabodávající raptory na kůl, když marináci s kvérem nic nezmohli, drsný lukostřelec co skolí ptáka, kterej dávku ze samopualu vesele ignoruje a zvláště závěrečné náhánení raptora do tunelu v ulicích velkoměsta, pomocí sprintu. No prostě nebudu vám lhát, skvěle jsem se bavil. ()

Reklama

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle je katastrofa, tohle jsem nerozdýchal ani já, milovník béčkových až céčkových sci-fi a hororů. A to že dávám odpad Vás musí alarmovat! Z každé scény mi bylo vyloženě špatně, na to se vážně nedalo dívat. K hercům ani nic dodávat nebudu protože tohle herci fakt nejsou, režie katastrofální a víc podělat ji už nejde, příběh průměrný, triky jsou šílený, hnusný, odporný a trapný. Bléééé to je hnus tenhle film. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji následnou úpravu oficiálního textu distributora; "Trikově zabité nonakční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si Griff Furst zahrával se sborníkem nápadů pacientů ústavu mentálně zaostalých jedinců tak dlouho, až se mu vše vymklo z rukou. Skupinka hnusných amerických žoldáků (proto český překlad názvu Jurské komando) se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let (proto originální název 100 Million BC), aby zachránila několik vědců-neandrtálců, kteří se zde ocitli vinou vlastní neschopnosti přečíst si předem scénář. Když se pak výprava vrátí domů, je už na všechno příliš pozdě... Film nezachrání ani přerostlé červené kuře, s naprostým přehledem nejinteligentnější tvor podílející se na vzniku jednoho z nejubožejších parazitování na jméně Stevena Spielberga." ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je snad ještě horší než Disaster Movie a to už je co říct. Tolik nelogičností, efekty nerovnající se roku 2008. Na popsaní chyb by nestačíla ani kniha o 100 stráncích, jen pro příklad - Tyranosaurus vypadá jako směšný flek na obrazovce, který neustále řve, zemětřesení v důsledku běhu predátora je pouze chvění kameramana, hlas poručíka skupiny se dá srovnat s hlasem mutujicího 13-letého puberťáka, scénař psal někdo na WC při své ranní potřebě, nejvíc srandovní je skok čtyř ztracených a znovu nalezených lidí z helikoptéry na zem z 10 metrů na nohy to už jsem šel fakt dokolen a smál se Griffovi....a tak dál bych mohl pokračovat.... Prvních 3 minuty se dají, pak je to jen shit.... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama