Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Ano, je to peklíčko, ale mohlo to být ještě mnohem horší. Tvůrci vymysleli jednu opravdu dobrou smrt, několik cool záběrů a pár vcelku vydařených dialogů. Navíc Christophera Atkinse je pro tyhle filmy škoda, zasloužil by si skutečnou pořádnou roli, protože buňky na to má. Zbytek je ale klasické Asylum - mizerné triky, strašní herci, otravná hudba, nelogický děj a v neposlední řadě také dementní střih - kupříkladu Big Red během dvou minut třikrát ve stejném záběru, včetně zaměřovače pušky člověka, kterého již ale mezitím dávno sežral... P.S:To "trikově nabité akční sci-fi" v oficiálním textu distributora je fór jako kráva!!! A vůbec, jak tak na to koukám, příliš originality ten jejich text nepobral :D ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Co?.....Kdo?............Proč? Tak tyhle pocity jsem měl během filmu. Už na začátku jsem dostal málem srdeční zástavu když jsem zahlédl slovo Asylum. První půlhodinu se jenom žvaní. Furt se tam vysvětluje kvantová fyzika, červí díra a podobný sračky. Poté se dozvíme, že za II. světové války vymysleli Američané stroj času a přenesli několik vědců do Druhohor, aby si pak následně položili jednu nepodstatnou otázku: "No jo, ale jak je dostaneme zpátky?" Naštěstí pokrok nezastavíš a tak se v blízké budoucnosti (ve které se používá technika z II. světové) shromáždí skupinka tupců a psychopatů (mariňáci) na záchranu do minulosti. Po průchodu pralesem se najednou ozve BUM! a 10 metrů od našich hrdinů stojí Brontosaurus. Víc k tomu nemám co dodat. První setkání s raptory vypadá takto: Mariňák uvidí v dálce raptora a začne střílet naprázdno. Příjde druhý a poví, že to půjde omrknout. Udělá dva kroky, vystřelí naprázdno a prohlásí, že je to dobrý. Po dlouhé době ukrutného žvanění a setkání se s vědci se nám představí hlavní Dino. A to je ta nejhorší počítačová animace jakou jsem kdy viděl. Troufám si tvrdit, že je i horší než v Raptor Island, protože tam alespoń něco bylo vidět, ale tady se zjeví jen obrovská šmouha, která při došlapu roztřese obraz, takže je vidět úplný hov*o. Bylo by hříchem tvrdit, že je to 3D počítačová animace, protože tohle prostě bylo 2D!!!! Dino se skrz bránu času dostane do samotného velkoměsta a hned začne řádit. Ale nikdo o něm neví. Naši hrdinové před ním utíkají jako by běželi přespolňák a poté vymyslí geniální plán na zbavení se Dinosaura. Vezmou teleport a hoděj mu ho do huby. KONEC! Sbohem! PS: Je mi líto páni tvůrci, ale Raptor island jste i přes očividnou snahu v hlouposti nepřekonali. Tak snad příště. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem depresku, mistr kulyk mi poradil podívat se na tenhle film. Trikově nabité akční sci-fi ukazující apokalyptickou vizi světa. Tvůrci nelžou ani trochu, triky tam jsou, papíroví dinosauři z nichž trčí opravdové akční špejle, jak je posunují New Yorkem a mezi kopci, pradědeček krokodýl, který turistům vypichuje oči a pak je sežere a pak další dinosaurus, který žere vrtulníky. Co už byste chtěli, abyste měli pocit, že se koukáte na Apokalypsu? Já si jsem jistá, že ten stroj času existuje a že tohle byl dokument. Navíc byli všichni značně technicky fundovaní. Vždyť úplně jasně řekli, že vytvořili tachionové pole rotující rychlostí blízké rychlosti světla. Když zařízení DUHA dosáhne maximální rychlosti, dotkne se krajního bodu elektromagnetické křivky. Jde o jednoduchý proces nesmírné složitosti, o vztah mezi časem a prostorem. Jde o jeskynní malby. Zjevení, které Bůh dal Ježíši Kristu, aby ukázal svým služebníkům, co se má brzo stát; naznačil to prostřednictvím anděla svému služebníku Janovi. Úplně jasný, ne?! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 0/10/// +časové paradoxy a hrátky s časem mě baví v každém filmu, ta skupinka z minulosti je aspoň trochu schopná -oproti těm současným "mariňákům" kteří se tváří jak airsofťáci v lese a abych neurazil, tak vlastně i hůř, takové lamy jen tak neuvidíte, efekty a triky jsou tak otřesné, že by bylo lepší aby tam vůbec nebyli, přece když to neumím, tak to nedělám, herci jsou tak neuvěřitelně bídní, že asi vytáhnu partu a půjdeme si sami zahrát na jurské komando/// Musím se smát. Něco tak směšného jsem už dlouho neviděl. Všechno je tu tak amatérské a špatně udělané. Opravdu nechybělo moc a poslal bych film do úplného odpadu./// Celkem 16%/// ()

BLStryker odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol filmového neumětelství! Na tomhle paskvilu je špatně úplně všechno - od scénáře, přes amatérské herecké nevýkony až po samotné provedení filmu. Úplně nejvíc mě ale dorazily naprosto strašné efekty, které snad někdo vyrenderoval na staré kalkulačce z muzea. I v 50 let staré Cestě do pravěku vypadají dinosauři lépe, ale už jen tímhle srovnáním vlastně Zemanovu klasiku zbytečně urážím, takže pardon. Chudák Michael Gross, sice to je béčkový herec, ale to je na tom fakt tak špatně, že musí účinkovat v takovéhle katastrofě? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)

Reklama

Reklama