Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji následnou úpravu oficiálního textu distributora; "Trikově zabité nonakční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si Griff Furst zahrával se sborníkem nápadů pacientů ústavu mentálně zaostalých jedinců tak dlouho, až se mu vše vymklo z rukou. Skupinka hnusných amerických žoldáků (proto český překlad názvu Jurské komando) se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let (proto originální název 100 Million BC), aby zachránila několik vědců-neandrtálců, kteří se zde ocitli vinou vlastní neschopnosti přečíst si předem scénář. Když se pak výprava vrátí domů, je už na všechno příliš pozdě... Film nezachrání ani přerostlé červené kuře, s naprostým přehledem nejinteligentnější tvor podílející se na vzniku jednoho z nejubožejších parazitování na jméně Stevena Spielberga." ()

Ellmariachi odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem hledal film, který jsem viděl jednoho jarního večera u kamaráda, při partičce pokeru. Dokázal totiž to, že odpoutal mou pokerovou duši od karet a možných výher. Dokázal totiž to, že si mou pozornost udržel dalších několik dlouhých minut. Několik dlouhých minut jsem s otevřenou pusou zíral jak je tohle možné. Ty minuty byly dlouhé, ale bylo jich všeho všudy jen pár. S otevřenou pusou jsem zíral, protože něco tak hnusnýho na pohled jsem v TV neviděl ani v GoGo šou. A to, že jsem ten večer prohrál 400,- nebyl ten nejhorší zážitek. Slovo ODPAD na CSFD má své opodstatnění. 0 procent. ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Tolik zatracovaná společnost Asylum nedělá nic jiného, než její kolegové v 50. letech. Natáčí přesně ty stejně naivní a laciné pitomosti, na které se dnes díváme s úsměvem. Ano, má to špatné triky, ale na druhou stranu, jak dnes vypadají vysokorozpočtové snímky tehdejší doby? Taky žádná sláva. Debilní scénář, kdy druhohory vypadají jako naše současnost, „zajímavé“ herecké kreace, atd. Ale to je přesně to, proč se díváme na filmy typu Invasion of the Saucer Men, jejich nedokonalost je zábavná, no a naši vnuci se takto budou dívat na Jurské komando. ()

Jack_D. 

všechny recenze uživatele

Tento fil je hroznej. Neskutečně. Díky němu získáva pojem "trikově nabité akční sci-fi" zcela nový rozměr. Pět hvězdiček si rozhodně zaslouží, neboť jsme se již dlouho takto nepobavili. Jeden nesmysl za druhým, tu a tam jeden opakovaný záběr, dinosauří triky jako od Zemana a originální herecké výstupy ala Power Rangers. Prostě paráda. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Rád se směju tvůrcům pro jejich levotu, ale tohle je extrém zrcadlící tvůrčí diletantství a neschopnost. Levnost triků, výpravy či debilita děje by šla prominout, kdyby ta partička rádoby drsňáků byla alespoň trochu vtipná a ta přerostlá ještěrka kombinující Godzillu s T-Rexem pobrala alespoň trochu slušnosti při stolování a nežrala jedním hltem. Nechutně dlouhá hodina a půl, kterou chtěl někdo poškádlit milovníky torrentů při hledání jednoho podobně znějícího díla, jež sice nešlo časově tak hluboko, ale rozhodně tehdy na plátně bavilo královsky. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)

Reklama

Reklama