Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nudista Eric Bana často jezdí na služební cesty a když už je doma, tak se s cute manželkou Rachel McAdams na sebe dívají spíše bezradně než zamilovaně. Ulepen vazkými melodramatickými motivy v neobvyklém rámci jsem pokorně sdílel jejich rozpačitost a neprobral by mě ani Marty McFly, kdyby přijel na skateboardu a máznul mě s ním po hlavě.. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuju, že knihu jsem nečetl. Ale film se mi líbil. Přes počáteční nedůvěru, kdy na mě prvních 20 minut působilo hodně zvláštně, se nakonec vyplatilo film nevypínat a počkat si pěkně až do konce. Pokud bych měl srovnávat, tak mi to nejvíc připomnělo Osudový dotek (tomu jsem dal 4 *). Jenže když se na to zpětně dívám, tak Zakletý v čase se mi líbil mnohem více. A taky aby ne, když Rachel téměř nesleze z plátna a je tak… jak je stupňování "nádherná"? Meganádherná? Ultranádherná? To nejde, prostě je skvělá, je krásná a já jdu dál, k Ericovi, který mi vždy ve filmech přišel takový nijaký, ale tady se našel. Co se snažím říct, je to, že tento film není dokonalý. Je jen dost příjemný a i má jediná výtka, že se neřeší příčina (proč vlastně cestuje, co se mu stalo, že cestuje časem?) ale důsledek (jak se vypořádává s cestováním v čase nejen on) byla tak nějak vyřešena. Takže suma sumárum mi vychází hodně pěkná romantika, kterou si určitě někdy rád zopakuju. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantika skloubená s cestováním v čase-to má něco do sebe. Rozhodně nejde o druhý Osudový dotek, ale je to zrovna tak dobré, jen o něco více přeslazené, což mně osobně nijak nevadí. Rachel hraje přesvědčivě, je moc sympatická a Bana mě vcelku příjemně překvapil, jeho cesty časem mě dost bavily. Pro mě jeden z oblíbených filmů a navíc s dojemným koncem:)Doporučuju i knižní předlohu, ta je taktéž výborná. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době romantický film s pořádným nápadem. Nesmíte se sice moc šťourat v cestování časem, jinak se během pár vteřin zcvoknete, ale komu to vadí? Ideální film pro muže a ženy. Muži by se k Rachel McAdams také donekonečna vraceli a ženy by zase na cestovatele, jako je Eric Bana, vydržely čekat celý život zrovna tak jako Claire... To jsem se zase jednou nechal hezky dojmout. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nejako mi nejde do hlavy, prečo režisér nezdramatizoval film o čosi skôr. Prvú hodinu sa vo filme takmer nič dôležité nedeje, aspoň taký som mal pocit. Slabá dejová línia je asi najslabším článkom filmu. Mám strašne rád túto tému vo filmoch, ale tu takmer nebola využitá, pretože s hlavným hrdinom v čase takmer vôbec necestujeme. Aspoň nie dosť zaujímavo. Nikdy nevidíme niečo typické pre 60. či 70-te roky. Cestujeme skôr rečami a ak už sme v minulosti, tak niekde na lúke či v metre. Cestujeme v rozpätí asi 30 rokov tam a späť, ale aj tak sa to dalo podať živšie. Takto to potom vyzerá, že peniaze na triky a vykreslenie atmosféry zhrabli hlavní predstavitelia. Nakoniec iba priemerná love story s nevyužitou témou cestovania v čase. 60%. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Do kin byl film poslán pod krycím jménem "The Meadow". (FilmFan24)
  • Film se natáčel v Kanadě, konkrétně v Torontu a v Hamiltonu (provincie Ontario). (curfew77)

Reklama

Reklama