Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

draggo 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem víceméně nic nečekal, a má očekávání se potvrdila. Jako komedie to neobstojí, jelikož to až na pár světlých momentů (je jich zatraceně málo) není vtipné. Spousta momentů působí až nechtěně trapně, a Zac Efron kromě hezké tvářičky nic moc nenabízí. Příběh je předvídatelný až to bolí, a romantické linky nijak zvlášť nefungují. Potěšila mne ale postava Thomase Lennona, která byla podle mě vskutku geniální a většina zábavných situací se točí právě kolem ní. Jako celek film rychle uteče, ale další projekce nehrozí ani omylem. /viděno na DVD: 45% a 2*/ ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Rovnice která obsahuje komedii a Efrona se u mě většinou rovná sračce, ale tady mě čekalo milé překvapení. 17 Again je kupodivu skvělá komedie, které dokonce ani Efron neublížil. Námět není nic nového, téma navrátu do svého mladí už tu bylo několikrát, ale tak jako tak se to tentokrát podařilo. Vtipný scénář, sympatičtí herci, fajn hudba a odkazy na Guns n' roses. Nemůžu si pomoct, ale já jsem se bavila skvěle. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Krásne nevtieravý film. Iste, variáciu na toto téma sme mohli vidieť stokrát a inde, ale predsa len je to jeden z mála filmov, ktoré nie sú ničím výnimočné, ale neurazia absolútne ničím. Sledovať dobrodružstvo Zaca Efrona alias Matthewa Perryho bolo absolútne uvoľnené a na nič sa hrajúce. Režisér krásne roztriedil vtipné momenty s emocionálnymi a aj keď v niektorých miestach film pokulháva, jednoducho si ho užijete. Aspoň ja som si ho užil. Občas doslova vyžadujem takéto filmy, pretože práve v tejto jednoduchosti je krása. Film, ktorý nemá veľa pamätných momentov ale, ktorý vám zaručene zdvihne náladu, ak veríte, alebo ak ste verili na druhú šancu. Plus Matthew Perry je fantastický. škoda že ho tam nie je viacej. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Pitomoučké a bez jakýchkoliv ambicí (kromě mlácení anti-sexuálních mouder), místy dokonce silně obskurní a divné, ale v nitru nevinné a jdoucí přímo na branku - resp. cílovou skupinu, kterou jsou teenageři okolo 15 let. Nikoho jiného snad Efron a jeho věrný kámoš baskeťák (filmů bez něj se asi nedočkáme) nezajímá. A možná právě proto je tu nejlepší kamarád geek, aby tomu dodával trochu šťávy. Bez něj by to bylo "za dvě". ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem od toho nic moc neočekávala,snad právě proto,že hlavní roli má slaďouš Zac Effron,který mě v HSM zrovna neohromil. Ale nakonec můžu říct,že se mi film líbil,i když to samozřejmě není žádná pecka,a nepřineslo mi to nic moc nového.Že se z třicátníka stane puberťák a naopak je už docela ohrané téma,ale i tak mě to pobavilo,mělo to vtip a samozřejmě happy end.Matthewa Perryho mám celkem ráda,jen mě trochu mrzí,že tam měl pár scén a nebyl to ten Perry,kterého znám třeba z „Můj soused zabiják“.Chyběla mu potrhlost a fóry.Nejvíc mě kupodivu zaujala Michelle Trachtenberg,která se mi snad nikdy nelíbila.Až doposud-fakt jí to slušelo. Byly tu i momenty,které mě dojaly.Takže další plus.Nemám moc co vytknout,je to sice komedie která nijak nevybočuje z řady,ale dá se říct že rozesměje a uspokojí diváka,tedy pokud od toho ten divák nečeká bůh ví co.. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Scéna, v níž se Maggie (Michelle Trachtenberg) snaží svést svého "omlazeného" otce Mika (Zac Efron) je odkaz na podobný motiv ve filmu Návrat do budoucnosti (1985), kde ale šlo o mladší matku a syna, který k ní přicestoval časem. Že jde o přiznaný úmysl je zřejmé hlavně díky téměř shodné scéně, v níž se hlavní hrdina probudí z bezvědomí a říká své dceři/matce, že měl hrozný sen. (Sidarius)
  • Do kin byl film přepravován pod krycím jménem "Rewind". (duklak2)

Reklama

Reklama