Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ještě mi sice jeden díl chybí, ale ten mé hodnocení už určitě nezhorší. Perfektní nápad, perfektní zpracování, některým se určitě nebude líbit občasná roztřepaná kamera, ale mě to nevadí. Gore efektů je opravdu požehnaně, herci se mi líbí. Zatím jsem opravdu nenašel co vytknout. Po posledním díle. 95% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení a komentárov som očakával skvelú mini sériu, pri ktorej sa zabavím. Opak sa stal pravdou. Nudil som sa a posledné dve časti som len čakal kedy to už skončí. Dej to malo slušný. Big Brother so zombie, ale bolo to tak otrasne natočené, že to zničilo celý seriál. Všetko to bolo nechutne tmavé i ked sa dej odohrával cez deň, kamera roztrasené a tak som videl jedno veľké hovno. A to vychválené gore? Aké gore? Niekto tam nejaké gore videl? Ja nie! Pri tom tmavom filtri s roztrasenou kamerou tam mohli ukazovať aj odhryznuté genitálie, ale keď to človek nevie natočiť, tak nech radšej kašle nato. Som nasraný, pretože namiesto toho aby som si spríjemnil deň dobrým seriálom... mi tento paškvil na nejaký čas znechutil zombie filmy. Nikdy som moc nebol na zombie, ale Snyderov Dawn of the Dead či Boylove 28 Day Later a samozrejme [REC] sú mojimi obľúbenými v danom žánri, ale toto. Uf. Dávam, pre tento seriál moc dobrých 50% za ten nápad. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Pekne temný a drsný miniseriál. Má priamy ťah na bránu a na nič sa nehrá. Práve vďaka svojej určitej prostoduchosti vyznieva uveriteľne. Podobne ako v mnohých iných zombie filmoch tu trochu nesedí teória o tom, že sa zombie živia mäsom - tak prečo ich je tak veľa? a prečo sa nejedia navzájom? Ae to už narážam na limity žánru... Určite lepšie než prvé dve série WALKING DEAD... ()

Bart 

všechny recenze uživatele

Zasadit zombie epidemii doprostřed dění vyřazovací noci soutěže Big Brother byl v tomto případě geniální námět. Seriál se povedl a dá se směle porovnávat s celovečeráky svého žánru, které poslední dobou velkého úspěchu nedosahují. Musím říct, že jsem se na seriál těšil a mé velké očekávání zklamáno nebylo. Skouknuto na jeden zátah. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Prečo mi nikto nepovedal, že okrem The Walking Dead existuje aj iný zombie seriál? A hlavne, že je lepší? V prvom rade ide teda (ako všetci písali) o výborný nápad- skombinovať Big Brothera so zombie apokalypsou. V druhom rade potom prichádzajú klasické situácie, typické pre zombie filmy. Niekomu to môže prísť neoriginálne, alebo nudné, podľa mňa to k tomu jednoducho patrí. Potešil ma z času na čas vyskytujúci sa čierny humor, sympatická hlavná hrdinka, nervák producent, atmosféra a zombiecky apetít. Sklamal ma záver, ale keďže nechcem prezrádzať dej, nebudem rozoberať prečo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama