Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

Němi 

všechny recenze uživatele

Serial do nejmensich detailu okopirovany dle stylu Snyderova Usvitu mrtvych, ktery si ale vedle 'realistickeho' a draveho stylu cichl i k jeho kvalite. Neni pro platno, takze je mene nalesteny, ale TV produkce v mnohem nezaostava. Mozna skoda nestastneho formatu miniserie. Na 2 a 3/4 hodiny se toho mohlo dit vice, na komplexni dej to zase nestaci. Priste tedy bud o pulhodku sestrihanejsi film nebo epizod alespon dvacet. __ Jako naplast na snyderovsky abstak vyborne. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě absolutní nářez! Britové znovu dokazují, že mohou západním horrorům směle konkurovat, možná jsou v lecčem dokonce lepší! Syrovost a beznaděj z něj přímo čiší (to nemluvim o drsnym finále, které si nebere servítky), v takové situaci bych se ocitnout opravdu nechtěl. Kor když jsou zombie takhle nasraný a rychlý. Celou sérii jsem shlédl téměř na jeden zátah, hltal jsem každou minutu, všechny aktéry, hlavně Patrick byl hustej, když sral do kýblu :). Další podobné projekty, prosim! 9/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se na něco těšim. Těšim se totiž hodně a pak mě to ve většině případů zklame. Tak nějak to dopadlo i s tímhle mini-seriálem, který z reality-show dělá jinou reality-show a divák se baví, nebo by se měl bavit. Jenže to by se tam ty lidi nesměli chovat jak idioti a celé by to nesmělo vypadat tak směšně. Zdejší hodnocení tu ve výsledku vůbec nechápu. Ten nápad je určitě dobrý, zpracování už je daleko horší a samotní herci už jsou to nejhorší, co tenhle nápad mohlo potkat. Dokoukat to byl vcelku porod. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Námět pět - zombie apokalypsa během natáčení Big Brothera je skvělý nápad. Scénář čtyři a něco - vyumělkovaná postava dominantní maminy s puškou mě dost štvala, ale ostatní týpci a typky fajn (bezkonkurenčně vede neurvalé produkční hovado Patrick, jehož hlášky mě fakt dostávaly do kolen, a jehož konec je nezapomenutelný). Nadprůměrné body i za stručnost - seriálů s podobnou stopáží bych uvítal víc. Kamera ovšem čistokrevný odpad! - opět další retardovaný prasopes se schválně co nejvíc se třesoucími prackami, kterého bych rád přivázal v garáži k ponku a trochu si na něm zablbnul s kleštěma a letlampou. Někdo tu napsal, že Dead Set je lepší než Walking Dead, kvůli absenci telenovelické vaty. Zaprvé není to tak úplně pravda, zadruhé Walking Dead nemají kameramana s pokročilým Parkinsonem, jen s mírným. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama