Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po všech těch negativních komentářích jsem tomuto filmu moc nevěřil (ačkoliv trailer se mi líbil). A proto to bylo takové překvapení! Hot Tub Time Machine sice nedosahuje kvalit loňské Pařby ve Vegas, nicméně dost se jí přibližuje. Jako by si scénárista až po první půlhodině (která byla dost nezáživná) uvědomil, co vše může dělat s takovýmhle námětem a teprve pak se to rozjede. Michael Jackson, rusové, ruka Crispina Glovera, Loogle, Black Eyed Peas a dokonce tam zazní i jméno Martiny Navrátilové! A to jsem už polovinu dalších skvělých odkazů určitě zapomněl (z těch filmových si ještě vzpomenu na Osudový dotek a Terminátora). Ubrat pár nechutností a prostříhat první půlhodinu a jdu nekompromisně na plný počet. Takhle to je "jen" slušných 80 %. P. S. Lyndsy Fonseca potěšila i na prostoru pár minut. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je o mně všeobecně známo, že hamouním. Hamty hamty, ať mám víc než tamty, syslík hadr, Harpagonovo větší brácha a tak dále, a tak dále. Proto když stahuji cosi, co má dostupné i pokračování, jedu to v bloku, naprudko a drsně, abych pak uspokojen usnul s pocitem dobře provedené krádeže. Prostě si po té ,,share" dřině spinknu a zdá se mi o plných spížích, naducaných trezorech a zajištěné budoucnosti. O to větší je pak zklamání, když druhé a další díly odhazuji do treše, aniž bych je sebeméně použil. K meritu věci - právě kvůli tomu jsem si povzdechl u likvidace druhého dílu momentálně komentované záležitosti. Dle všech ukazatelů je totiž ještě řádově horší, než zítřejší flám číslo jedna. A již u něj jsem, slušně řečeno, nebyl zrovna nadšen. Jde o skutečně horší variantu pubíkprdkrk komedie, při které mi v koutku cuklo snad jen proto, že se hemifaciální spazmus hlásil o pozornost. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prezieravo vyberaná hudba 80-tych rokov, skvelý výkon Roba Corrdryho (John Cussack len smutne prehráva) hrajúceho v množstve takmer neznámych komédií, z ktorých si ho zaručene nikto nikdy nevybaví, a bravúrne rozohraný zhruba 10 minútový úvod s kopou vydarených slovných hračiek a gagov. Na ostatnom sa niekto pousmeje, iný zasa trápne zamračí, a vaša polovička možno veselo skonštatuje, aký to bol úlet, len škoda , že ho vôbec nepochopila. Isté je, že po týždni či dvoch, si možno nikto nespomenie, že v kine navštívil niečo podobné, a radšej skočí na niečo viac záživnejšieho alebo si jednoducho zopakuje výrazne vychytanejšiu pecku Vo štvorici po opici. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Stratené v neprehľadnej kope skvelých momentov, trefných vtipov a guilty pleasure vyprsknutí. Jedine tá hlavná dejová línia je tak ukotvená v neprestajnom vtipkovaní, že nevytvára vzťahy, charaktery a už vôbec nepôsobí ako prvok dramatizácie smerujúcej k epickému vyvrcholeniu. Veľa postáv zbytočných a tie hlavne trestuhodne nevyužité. A tam, kde nie sú emócie a zostanú len vtipy, je niečo v neporiadku. Nie natoľko aby som hrešil a nadával, ale je mi trocha ľúto toho, že sa mohlo jednať o naozaj perfektnú komediálnu záležitosť. Takto priemer. Ale veľmi, veľmi pozerateľný. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jsem staromódní, když mi tento humor nepřijde vtipný? Šťourání se v psím zadku, či pozvracet veverku bývalo vtipné před několika lety, když se povolila uzda tolerantnosti a bylo to něco nového, ale opakovaný vtip není vtipem! Pár vtipných momentů se najde, ale příliš málo na to, abych byla tolerantní já. Fuj, už nikdy víc. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama