Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad vysílala TV NOVA od února 2008 do června 2008. Vyhrál ji Jiří Zonyga. Moderátorem byl Leoš Mareš a v porotě usedli Ondřej Soukup, Gábina Osvaldová a Petr Janda. Jedná se o hudební soutěž, která je podobná Superstar. Jen s tím rozdílem, že zde oproti Supestar mouhou soutěžit i starší účastníci a jsou rozdělení do tří kategorií: 15-24 let, 25 a více let a skupiny. Do soutěže jsou zapojeni i členové poroty. Tzn, že každý z porotců bude mít na starost jednu z kategorií. Vítěz X Factoru dostane jeden milion korun a může natočit hudební album. (duklak2)

(více)

Recenze (118)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V podstatě superstar nejen pro solisty. Realita byla však smutná, nudná a především komerčně obyčejná. Ani žádné veliké šílenství okolo tohoto velkého cirkusu na peníze a "týdenní hvězdičky" nebyl a tak další kolo X-Faktoru zase pár let nebude. Pro náctileté dívenky škoda, pro zbytek lidstva štěstí. ()

DarkAvenger odpad!

všechny recenze uživatele

Stále to samé na padesátý způsob, hledání nových pěveckých talentů, jejichž hvězda vyhasne stejně rychle, jako se rozsvítila. Je to smutné, že je lidem slibována sláva, peníze a úspěch, ale řekněte mi upřímně, na kterého z účastníků si po třech letech vzpomenete? Kromě toho je to žalostně nudné, nanejvýš stupidní a celé v čele se stále trapnějším Marešem. ()

Reklama

melisos odpad!

všechny recenze uživatele

Nulové dodržení konceptu . Lidé v porotě , kteří mají s dobrou hudbou společného asi jako cikán s prací . Estráda vrcholového ražení a samozřejmě masa vymytých slepic , které řvou na někoho miluju tě , když za 2 měsíce neví , že někdo takový existoval , protože v takových to pořadech se zpěváci určitě nenajdou . ()

JoseBenes 

všechny recenze uživatele

O dost lepší než naprosto trapná Superstar, ale jen v několika bodech - úroveň hudby byla nepoměrně vyšší, jak u Zonygy, tak především u Rumla, a i All X dokázali nadchnout, tahle trojice přinesla docela napínavý boj, i když podle mě to skončilo nespravedlivě a vyhrát měl Ruml, už kvůli svému bombastickému Don´t worry be happy a jazzovému pojetí spousty skladeb, což jsem viděl takhle v showbussinessu poprvé. Ale protože lidi jsou hold blbý, tak se nechají snadno dojmout maminkou sedící v hledišti a tvrďákem z kamionu. Vyhrál a skončil v propadlišti dějin...ale pořád o hodně lepší než ultimátní megasračky typu vítěz Superstar 2 a 3. Silná slova, bohužel pravdivá. ()

SB 

všechny recenze uživatele

Mezitímco Superstar byla generátor rychlokvašených, sračkopopových, unifikovaných pseudohvězdiček, kdy originalita byla obvykle po zásluze potrestána (Langerová je opravdu výjimka), u X-Faktoru oceňuju, že měl větší záběr věku, uskupení i žánrů. Akorát ta snaha režiséra/producenta o komercizaci za každou cenu se mi hnusila (obzvláště pan Janda se v tom překonával). Takže za komerčnost hvězdy dolů. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama