Reklama

Reklama

Barbie a kouzelné Vánoce

  • USA Barbie in a Christmas Carol (více)

Obsahy(1)

Barbie a Kouzelné Vánoce – to je hřejivá adaptace klasického příběhu Charlese Dickense plná oblíbených vánočních koled, úžasných módních výstřelků a spousty smíchu! Hlavní hrdinkou filmového příběhu je Barbie jako Eden Starling - krásná, ale sobecká zpěvačka z divadla ve viktoriánském Londýně. A právě Eden se společně se svou namyšlenou kočkou rozhodla, že všichni účinkující zůstanou v divadle i na Štědrý den a budou zkoušet! Dokonce ani její návrhářka kostýmů a kamarádka z dětství Catherine nedokázala Eden vymluvit její hloupý nápad. Nezbývá nic jiného, než aby ji tři velmi nezvyklí vánoční duchové odnesli na fantastickou prázdninovou cestu, na které Eden podlehne kouzlu Vánoc a konečně pochopí, že rozdávat dárky přináší radost. Barbie a Kouzelné Vánoce je oblíbený rodinný film, který si užijete o jakýchkoliv prázdninách! (Magic Box)

(více)

Recenze (19)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

(2x) Barbie verze klasické Vánoční koledy Charlese Dickense. Pro nejmenší jsou tu samozřejmě zvířátka jako kocour s charakterem Chuzzlewit. Pro ostatní jde o výtečný příklad dobré úrovně celé série filmů s Barbie v hlavní roli. A ona sama tu hraje dokonce zápornou roli. Viktoriánské dobrodružství s rámcovým vyprávění, to je moje. ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Tato adaptace Dickensovy Koledy je opravdu milá, částmi i docela kouzelná. Přesto dám raději na klasiku a myslím, že i děti by měly poznat správného pana Scrooge a jeho vrtochy. No ale chápu, že holčičky mají raději krásnou Barbie, roztomilého kocoura a příběh o přátelství. A tohle není špatný příběh. ()

Reklama

lareinna 

všechny recenze uživatele

Krásna rozprávka s čarovným príbehom, plná farieb, trblietok a snehových vločiek a navyše s pekným príbehom. Neviem, čo iritovalo tých, ktorí tejto rozprávke dali také kruté hodnotenia, ale odporúčam len odmyslieť si meno Barbie, pre mňa za mňa nahradiť ho iným a pozerať sa na to trochu aj detskými očami a srdcom.. ()

Pukancek 

všechny recenze uživatele

je krasne z casu na cas sa vratit k rozpravkam ;) Barbie rozpravky su celkovo vsetky vniecom poucne, kedze su rozpravane malej slecne ;) Rozpravka sa mi pacila :) Bola obycajna ako mnoho inych zorpravok ale napriek tomu som si ju pozrela lebo ma zaujimal koniec :) Ak ma nieco priputa k TV ma to u mna + :))) 4* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Mattel Intertaiment opět nezklamal své nejmladší konzumenty. Hlavně dívky. Příběh podle originálního námětu, který vytvořil Eric Colvin opět oživuje Barbi a její přátele. Hudbu k příběhu má na svědomí The Czech Philharmonic chamber Orchestra. Tak si prožijte Kouzelné vánoce a sledujte počínání ducha vánoc minulých. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Hudbu k příběhu vytvořil The Czech Philharmonic Chamber Orchestra. (Terva)

Reklama

Reklama