Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (374)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Už třetí díl nebyl zrovna úžasný, i když samozřejmě nejsem cílová skupina. Tentokrát se příběh točí okolo Bonnie,která si vyrobí lžičku a nemůže bez ní žít. Když tuhle odpadky milující lžičku na výletě zabaví panenka z antikvariátu posedlá získáním Woodyho "playboxu", pak máme zaděláno na úžasný film! Nebo spíš ne. Spíše to vypadá jako nastavovaná kaše. Nejvíc mě štvalo, že hračky se teď probíhají městečkem a po dětském hřišti za bílého dne, jako by se nic nedělo. To už rovnou mohl Pixar říct, že v tomhle světě je známo, že hračky jsou živé a mají pojem o takovém konceptu, jako je vědomí a duše. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Toy story už v předposledním díle nabrala hodně atmosféry smutku a hororu, teď to ve finiši jen potvrzuje. Vtipů je míň, zato dramat přibylo. A tentokrát navíc i něco jako láska. ____ Mimochodem Pastýřka z lampičky je podle mě záměrný protějšek Andersenovy Pastýřky z Pastýřky a kominíčka. Té, která se tak zalekla velikosti světa, jenž pouze zahlédla ze střechy, že se raději vrátila domů, do pokoje, kde jí hrozil vynucený sňatek s vyřezávaným ďáblem a doživotní zamčení ve skříni, kde už možná bylo zamknutých 12 jeho předchozích žen. Jakoby si tvůrci řekli: Jaká by byla Pastýřka dnešních dnů? Ta už by se světa asi nebála! SHRNUTÍ: Že jsi zestárnul zjistíš, když dospějí dokonce i tvé hračky. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $200miliónovTržby USA $433,993,992Tržby Celosvetovo $1,073,350,577 Tržby za predaj Blu-ray v USA $33,921,701Tržby za predaj DVD v USA $8,493,873║ Delikátne, silné predstavenie. PIXAR pri tejto sérii opäť nezaváhal a ponúkol brilantný príbeh. Na záver nechýbajú emócie. Klasika ktorá neomrzí, dá sa povedať jedna z najlepších sérii čo kedy vznikly. /videl v kine 4x: 100%/ ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Taky jsem ždímala kapesník, ronila slzy, ale trojka mě dneska dopoledne sebrala trochu víc. Maličko mě zamrzelo, že tvůrci do příběhu vecpali povinně nutnou emancipaci, nezávislost a akční hrdinství Pastýřky, co už naděláme, doba si to žádá... Ale jinak paráda! Nádherná animace, švih, kreativita a vynalézavost u Pixarů mě dostává do kolen. Vskutku inteligentní zábava, vůbec se nedivím, že Toy Story je srdcovkou mnohých z vás. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Silný příběh s ponaučením do života, který něco dá i dospělákům, kteří nejednou zamáčknou nostalgickou slzu. Děckám nabízí ponaučení i zábavné plyšáky (králík a káčátko) se skromnou ambici někoho zabít. Pro holky přináší silnou emancipovanou hrdinku i holčičku, která dá přednost ženské šerifce před Woodym. Pánové můžou odejít nebo strávit zbytek existence zavření ve skříni. Dceři se to za pár let bude moc líbit. Pixar v nejlepší formě. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. června 2019 v Los Angeles. (Varan)
  • Jde o první snímek studia Pixar od roku 1995, kterému nepředchází krátký film. Podle tvůrců totiž pracovalo celé studio na celovečerních filmech (kromě Toy Story 4 ještě na Frčíme – 2020 a dalších dvou snímcích plánovaných na roky 2021 a 2022) a na výrobu krátkého filmu zkrátka nemělo kapacitu. V budoucnu se ale chce Pixar ke krátkým filmům vrátit. (D.Moore)
  • Severoamerické tržby byly 434 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 1073,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama