Reklama

Reklama

Každý řeší problém s dluhy jinak. Hlavní hrdina se je rozhodne vyřešit tím, že vykrade dům svého zaměstnavatele. Jenže nepočítal s tím, že v domě je další člověk, který si potrpí na násilí a mučení. Takže zloděj, který šel původně pro peníze, musí bojovat o vlastní život a to, co ho bude čekat při útěku by nikdo nikomu nepřál. (LEGACY)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

larelay 

všechny recenze uživatele

Po dopozerani tohto filmu som sa nemohla striast pocitu absolutneho hnusu z toho, co som videla. Atmosfera (prakticky az na zaciatok stale v cierno-ciernej tme) bola neuveritelne dokonala a vzhladom na to, ze film sa da charakterizovat skor ako nemy, len s minimom dialogov, uz spominana atmosfera je taziskom celeho snimku a znasobuje pocit stiesnenosti a nuti vas si v duchu hovorit, boze, uz aby sa niekde rozsvietilo. Osobne musim skonstatovat, ze to so Saw mozem porovnat maximalne s brutalitou nastrojov, ale inak v nicom dalsom. Uf, mam za sebou skutocne neprijemny zazitok. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení po všech stránkách. Hlavní podíl na úspěchu má originální nápad v podobě osoby Sběratele, který si dost brutálně a nechutně, tak trochu po vzoru Jigsawa, pohrává s vytipovanými lidmi, kterým chystá mučící překvapení po jejich vlastních barácích. Celé je to navíc podpořené sympatickým hlavním hrdinou, šikovným lupičem, který jak na sviňu do jednoho takovýho domu vleze na lup. Napětí, jatka, zakončení...doporučuju! ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Povedená a napínavá podívaná, kde mě opět lezlo krkem (jak bývá u těchto filmů zvykem) scénáristické klišé a místy nelogické a otravné chování postav. Když logiku necháte stranou tak máte o zábavu postaráno… mnoho krve, vnitřností, mučení a také to napětí dělá z tohoto mysteriózního filmu slušnou podívanou, jen konec mě připadal jak vtipný, tak i těžce předvídatelný. Mé hodnocení 3 hvězdičky… ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Už od základu je to tak strašně stupidní, že tomu prostě víc jak 3* dát nemůžu, i když se jedná o docela drsnou a ze začátku napínavou podívanou, jenomže pod tou drsnou slupkou plnou krve, utrpení, zašívání úst, vymlacování zubu dlátem a kuchání lidí, to je tak uboze stupidní a hloupý, že jsem něco takovýho už dlouho neviděl, je to absolutní výsměch logice a to podotýkám, že mě obvykle nějakej nedostaktek logiky rozhodně netíží, ale když musim koukat, jak hlavní řezník jednou slyší vrzání parket a podruhý ho nechá v klidu i rozmlácení okna nebo vytrhávání prken, tak se musim smát a to nejsou jen tyhle dílčí věci, kterých je ke konci bohužel čim dál tim víc, ale on i celej příběh je založenej na úplně nesmyslný zápletce a provedení, nevim, jak někdo může vymyslet takovou kravinu, dneska může v Americe pracovat asi fakt každej jako scénárista, i retardovaná opice s dvojitým průstřelem hlavy by to vymyslela líp. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Začátek (titulky + úvodní scéna) super, pak už "jen" ok (úplný závěr s párvteřinovým úryvkem ze starých EN ale slušné wtf). Chudák Bundy to schytá i s úrokama. Collector ale teda neni zrovna moc sympaťák nebo někdo, komu by se dalo "fandit" - kdyby aspoň ukázali, co má vůbec doma za pěknou sbírku... Nebo čím se živí jeho otec a co vařívá matka k nedělnímu obědu. (3,5*) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • V červenom Forde Mustang hrá skladba "Bela Lugosi's Dead" od Bauhaus, ktorá prvý raz zaznela v horore Hlad (1983). (BlackTom)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (Treeboo)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Louisiana a tiež v štáte Alabama. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama