Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku to bylo takové reprezentativní manželství krásné ženy a úspěšného muže. Jenže Magda touží po dítěti a manžel, odjíždějící opět na jednu ze svých služebních cest, jí připomene, že si ji vzal právě proto, že žádné dítě nechtěla. V noci vzbudí Magdu telefon. Nemocnice ji informuje, že měl manžel dopravní nehodu. Žena jede okamžitě za ním. Na místě zjistí, že manžel utrpěl jen lehčí zranění. Jeho spolujezdkyně je na tom daleko hůř. Zjištění, že jí byl muž nevěrný, ještě není to nejhorší... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (58)

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednak se mi zdá, že to ani do koncepce cyklu Oběti nezapadá a scenárista by udělal lépe, kdyby si hlavní hrdinka ani nechodila vylévat srdce k Františku Němcovi. On ten scénář ani nemá na standard, který si autor předchozími díly volného cyklu nastavil. Jinak zahrané i natočené je to velmi dobře, nedostatky vidím vážně „jen“ v příběhu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je jeden z nejzvláštnější příběh celé série. Stát se opravdu může cokoli. Manžel je nevěrný, má milenku a žena, která se dosud nechala vydržovat musí najednou do práce. Manžel jí to sice vyčítá, ale byl to právě on, komu to také vyhovovalo. Magda si ovšem zcela správně nevybírá život v luxusu kompenzovaný přivřením očí a snaží se zaopatřit sama. V tomto ohledu působí opravdu více než úsměvně, jaké má na úřadu práce požadavky. A tu se náhle příběh dostává do totální absurdity. Manželka se začne starat, po různých peripetiích, o dítě manželovy milenky. Ten ji o to nejprve žádá, dokonce chce, aby bydlela v jejím bytě, ale pak se sám odstřihne. To celé samo o sobě je totálně absurdní. Tím spíš, když se Magda snaží uplatit otce milenčina syna. Tady se ukazuje, co může způsobit zoufalost touhy po dítěti. A taky, jak i špatný námět může být relativně snesitelně zobrazen, když je dobře zahrán. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl z cyklu Oběti. Langmajer byl zde hodně "mrtvý". Nebo tak utahaný z práce?:) Překvapilo mě, že malého kluka smrt matky moc nepoznamenala. Na tom měli tvůrci více zapracovat. Schneiderová svoji roli zvládla obstojně a další herecké výkony hodnotit nelze, jelikož ostatní postavy si moc nezahrály:) Hodnotím slabšími třemi hvězdami. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +Matyáš Valenta a Jitka Schneiderová, příběh -občas slabší dialogy, některé zbytečné scény/// Zaujalo mě to, i když je to hodně melancholické. Matyáše Valentu jsem si užil, je to zřejmě nejtalentovanější mladá tvářička a po dlouhé době jsem ve filmu viděl Vladimíra Brabce. Na otázku "Čím by jsi chtěl být?" jsem chtěl slyšet jasnou odpověď :-)/// Celkem 67%/// ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento snímek jsem měla v úmyslu zhlédnout díky obsazení mého oblíbeného herce Jiřího Langmajera a sympatické Jitce Schneiderové, kterou jsem zatím viděla v Samotářích. Po chvíli se středem mého hlavního zájmu stala excelující Jitka a také roztomilý a pihatý, avšak chvílemi zároveň přidrzlý a nesnesitelný lotřík v podání Matyáše Valenty. Myslím, že z toho kluka něco bude. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama