Reklama

Reklama

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek o trpaslících Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (228)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $99,967,670Tržby Celosvetovo $193,967,670Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,719,575Tržby za predaj DVD v USA $27,105,754║ Nenáročná oddychovka, ktorá je vo svojom prevedení jednoduchá, šikovná, občas nápaditá, hlavne roztomilá, graficky fajn, by som povedal až nadmieru pozerateľné, prekvapenie. /80%/ ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější zpracování slavné předlohy, s jakým jsem doposud měla tu čest. Naivně jsem doufala, že to na počest klasiky alespoň neslavně dopadne, což byl jediný důvod, proč jsem se vůbec dosápala ke konci. 3D: *** tomu na zábavnosti taky nijak zvlášť nepřidalo. Možná byla chyba, že jsem u animáků začínala s Tangled, protože ve srovnání s ním je většina ostatních animáků ve 3Dčku jen lehce mastná, málo slaná. A Gnomeo s Julčou se tomuhle podstandardu nevymykají. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Bohužel, animovaná, trpasličí verze Shakespearovy slavné hry se zde opravdu nepovedla. Nejen, že logicky vykrádá klasiku, ale krom toho vykrádá i jiné animované či hrané filmy. Vtipné momenty již jste viděli mnohem lépe zpracované jinde a ten zbytek za zmínku vůbec nestojí. Prostě a jednoduše: zklamání, které není velké, ale do průměru tento film má v kvalitě také daleko. 50% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Hlasový fond se povedl, animace není zlá (kromě skutečně "hliněného" ozvučení mají i postavy odpovídající patinu), když vám ale celý ten koncept zahradních trpaslíků přijde spíše protivný, pozitiva se hledají těžko. Ok, originální ozvučení stojí zato, je tu pár povedených slovních hříček... 60% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Námět se zahradními trpaslíky fajn, pár nápadů vtipných a zajímavých, ale na celovečerní stopáž to prostě nevystačí ani náhodou. Jako krátký film by to bylo geniální, ale takhle tu je spousta vaty, jako třeba plameňák (i když mi ze všech postav byl nejsympatičtější) nebo celá linka s kupováním sekačky. Ano, v příběhu to má své místo, ale bylo to tam skutečně tak nutné? Spíš ne. Nejlepší nápady jsou vyčerpány do 25 minut, pak už je to celkem nuda. Možná se z toho dalo vytřískat víc, ale spíš si stojím za tím, že by to fakt bylo lepší jako krátký film. Ale na dvojku se podívám, jeho zápletka vypadá zajímavě, tak snad dopadne líp. Lepší 2* ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Tvář Julie byla inspirovaná tvářemi Hollywoodu, ale hlavně tváří Emily Blunt, která jí také dabuje. (griph)
  • Část, kde pes prochází ulicemi Stratfordu s Gnomeem v ústech, obsahuje skutečné detaily okolí. (griph)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama