Reklama

Reklama

V akční komedii s názvem 21 Jump Street se policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) připojí k tajné jednotce Jump Street a využijí svůj mladistvý vzhled k tomu, aby v utajení pracovali na místní střední škole. Když vymění zbraně a odznaky za školní batohy, riskují své životy, aby vypátrali nebezpečný gang drogových dealerů. Zjišťují však, že střední škola se vůbec nezměnila od té doby, co ji před pár lety opustili – a především přicházejí na to, že se stále nevypořádali s celou řadou vlastních problémů, kterým v průběhu dospívání čelili. Oba se musejí postavit hrůze a nervozitě z toho, že jsou nuceni znovu zažívat všechny strasti, o kterých se domnívali, že už jsou dávno minulostí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 156)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Má to vynikajúce momenty: každá scéna, v ktorej je Ice Cube ("Teenage the fuck up!!!"), úprimné doznanie policajného riaditeľa ("Už nemáme nové nápady, tak skúšame staré sračky, možno niektorá zaberie."), problémy s explóziami a geniálne finálne dvojcameo. Okolo toho sa ale vŕšia trapasy, ktoré proste nie sú vtipné. Veľa dobrých liniek (chemikárka je jasne najzábavnejšia postava) zostane nevyužitých. A chémia hlavných postáv nie je až taká dobrá, ako by sa patrilo - Channing je väčšinu času totálne mimo postavy. 5/10 ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tohle vlastně bylo moc fajn překvapení. Od moderní Jump street jsem čekala, že bude trochu přiblblá a naivní, ale ona si naopak pohrává s očekáváními a klišé. Stačí už příchod ústřední dvojky do školy, kdy se Jenko (Tatum), kdysi takový ten populární machírek ze střední, pěkně spálí, protože děcka už testosteronovou šikanu už tak nežerou. Naopak Smidt, kdysi looser, je tu za hvězdu. Překvapivě skvěle tu funguje buddy chemie mezi Tatumem a Hillem a jejich bromanci jsem spolkla i s navijákem (narozdíl od romance Smidta s blonďatou tuctovkou). Vůbec se nebudu zlobit za pokračování, protože takhle znovuzrozená Jump street je hodně fajn. PS: Před úžasnou poctou původnímu seriálu smekám! ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Komedie v červených barvách? "Na to se musím podívat," řekl jsem si a udělal pro to vše. Počkal jsem, až přestane pršet, bude volný víkend, PPL přiveze pytel smíchu z Aukra, manželské povinnosti budou splněné. Jakmile jsem si odškrtal body ze svého ha ha seznamu, pustil jsem film, který prý vychází z docela úspěšného krimi seriálu o tajných agentech infiltrovaných na americké hájskůl. Párkrát jsem se zasmál, ale řeknu vám, je to trochu přeceňovaný. Hlášky Jonahaha Hihilla mě už nějakou dobu docela míjí (i když s kilem kokainu v prdeli ve filmu Dostaň ho tam docela válel) a celková koncepce: dejte dva nesourodé debily do netypického prostředí, lopaty se tomu budou smát, mě už také zorničky zrovna dvakrát nerozevírá. Nejvtipnější položkou celého filmu mi nakonec přišel drsňák Ice Cube, který měl ovšem žalostně málo prostoru. Neříkám, že film je špatný nebo nepovedený, ale u některých komedií obecně hodnocených hůře jsem se bavil mnohem lépe. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...NAŠTĚSTÍ PRO VÁS DVA JSME VYHRABALI SRAČKY Z MINULOSTI A OBNOVUJEME ZRUŠENÝ POLICEJNÍ PROGRAM V UTAJENÍ Z 80 LET....“ /// Dva trotlové, střelenej humor a uvolněná nálada s vědomím, že recyklace sraček může dopadnout jakkoliv. A proto se od začátku až do konce (i s tím rozšlehaným Deppem) drží toho, čím chce a má bejt a já mám strach, že z držky ten podivnej škleb, kterej znamená něco jako úsměv, už nikdy nedostanu. Taková psychická vodmašťovna, kterou doporučuju dávkovat po malejch dávkách (ale často). Třeba místo Zyprexu a Mirtazapinu. Ruku na to holky. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět konec jedný legendy. 2.) Zjistím, kdy nastal ten správnej okamžik vzít svý péro do huby. 3.) Thx za titule ,,Krusty“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Na 21 Jump Street se dá nahlížet několika způsoby: za prvé jako na typicky postmoderní film plný odkazů a narážek, který vychází z toho, že nic závažného neexistuje a že úlohou dnešních tvůrců je už jen „dekonstruktivně“ žonglovat s obsahy starých obrazů a příběhů. Za druhé lze na 21 Jump Street nahlížet jako na velmi aktuální politický komentář, který na rozdílu mezi původním seriálem z osmdesátých let a tímhle filmem demonstruje rozdíl mezi bojovně naladěnou politikou Ronalda Reagana a současným apelem na třídění odpadu a biopotraviny Baracka Obamy. Za třetí se dá film vnímat přes scénáristu Michaela Bacalla, jenž ani tady nezapře svůj rukopis z Projectu X (pařbičky, loseři, R-kový ratingy) či Scotta Pilgrima (gamesácký vsuvky jako pět levelů na drogách od rauše po vyčerpání). P.S. Kdykoliv se ve filmu octne Dave Franco, rozzáří se plátno jako disco koule z nejbližšího gaybaru. Neskutečný. Ten kluk je větší frajer než Eso Rimmer. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (28)

  • Při závěrečné přestřelce na maturitním plese má jeden z členů motorkářského gangu československý samopal vz. 61 Škorpion. (Pimburger)
  • Jonah Hill (Schmidt) zhodil kvôli úlohe až 18 kilogramov z váhy, a to najmä preto, lebo musel vykonať mnoho fyzicky náročných kaskadérskych kúskov. (harryy)
  • Vo filme zaznie i pieseň "Straight Outta Compton" od formácie N.W.A., ktorú napísal a bol jej členom v rokoch 1986-1990 Ice Cube (Kapitán Dickson). (belinko)

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Reklama

Reklama