Reklama

Reklama

Poznáš muže svých snů

  • USA You Will Meet a Tall Dark Stranger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Romantická komedie, vypovídající o manželství, rozvodech a nevěře... Hořkým humorem ilustruje, jak lehké je pro naše iluze ze sebe dělat blázny. Vášně, touhy, sny, neklid i stres vykolejí v životě nejenom manželský pár Alfieho (Anthony Hopkins) a Helenu (Gemma Jones), ale i jejich dceru Sally (Naomi Watts) s manželem Royem (Josh Brolin). Poté, co Alfie opustí Helenu, aby dohnal své mládí a věnoval se energické, svobodomyslné dívce na telefonu jménem Charmaine (Lucy Punch), se Helena odvrací od racionálního přístupu k životu a řídí se praštěnými radami kartářky. Sally, nespokojená ve svém manželství, se zamiluje do pohledného majitele galerie Grega (Antonio Banderas) a její manžel Roy, nervózně čekající na reakci na svůj první rukopis, se zblázní do tajemné ženy Die (Freida Pinto), kterou pozoruje z okna svého bytu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

Ten slovenský názov ("preklad") -Poznáš muža svojich snov- mi aj po 5 rokoch píli uši rovnako. Keď už, malo to byť volne preložené len ako Spoznáš muža svojich snov, nie s týmto značne iným významom, že ho (hrdinka, toho muža) už poznáš.

V skutočnosti netuším, kto ho pre csfd vymyslel, lebo správny preklad je tu uvedený iba ako alternatívny, no práve ten chybný som ani raz nevidel na Slovensku pri samotnom filme uvedený. Všade sa názov uvádza správne (televízie pri uvedení filmu, na teletextoe, v tlačených programoch, v EPG DVB-T aj v EPG operátorov, všade je film pod "Spoznáš...")

Trojis

Trojis (hodnocení, recenze)

Scénář  byl podle mého názoru vynikající (ze života),řešily se skutečné problémy,což mě velmi inspirovalo. Jen škoda,že film není ještě o 30 minut delší a všechny zápletky se nedostaly do "vysněného" konce.  Možná proto je film ohodnocený na tak malou uroveň.

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

Nečekala jsem od toho moc a byla jsem příjemně překvapená.. osvěžující,realistické :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Příběh o tom, jaké jsou lidi vypočítavé přelétavé svině a že na stará kolena se senilní. Silný, tedy vlastně silně nudný pokus o drama bez romantiky (ač je v popisu), které je ve výsledku o ničem. Woody mě ale nikdy nějak neoslovoval, takže vlastně žádná změna v tomhle ohledu.

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Velmi vydařený film s řadou skvělých hlášek typu:"Jeho nebožka,to je velmi tuhý soupeř!"Sonda do partnerských vztahů,já jsem se velmi dobře bavila.

boro123

boro123 (hodnocení, recenze)

na tohle jsem hodně zvědavá, kombinace můj oblíbený herec + oblíbený režisér nemůže dopadnout špatně

Anglie

Anglie (hodnocení, recenze)

Kidmanka odešla, pač točí Rabbit hole, což je film, který i produkuje, tudíž má při schedule conflict prioritu. Nic jiného za tím není.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

výborne Woody, výborne, už tu chýba Cate Blanchett, do mužskej časti zase Wilkinson s Butlerom a sa uchrochtám...

N.Strauber

N.Strauber (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelné herecké obsazení. Teď jen, aby se to opravdu natočilo a povedlo. Název toho zatím z děje moc nevyzrazuje...:-)

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Z tohohle obsazení by se až kolena roztřásla :-))
A Freida Pinto mnohem lákavější než Scarlett. S tou už si Allen užil...

Dronte

Dronte (hodnocení, recenze)

Mám radši Woodyho herce než Woodyho režiséra. Jsem určitě pro.

bloom

bloom (hodnocení, recenze)

Možná, že budu sám, ale taky už bych zas někdy docela rád viděl na plátně režiséra.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Herecká všehochuť. A romantický výlet do Londýna. Přibýt do hereckého obsazení Scarlett, jsem na vrcholu blaha. :)

Související novinky

Woody se stěhuje do Paříže

Woody se stěhuje do Paříže

04.03.2010

Po Barceloně a Londýně se jeden z nejpilnějších režisérů současnosti přesouvá do francouzské metropole. Jeho nový film, který začne natáčet v létě, jako obvykle nemá název a zápletka je držena v… (více)

Reklama

Reklama