Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kultovní cyklus výuky německého jazyka Alles Gute vedený Milanem Šteindlerem a Davidem Vávrou z České sody se vrací s novými díly, které vycházejí na DVD poprvé. Dvanáct lekcí o celkové délce 70 minut. S nezapomenutelnou dvojkou si prosvištíme pár slovíček a propereme několik vět. (oficiální text distributora)

Recenze (91)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nové a samostatné díly Alles Gute jsou bohužel již jen slabým odvarem "geniálního procvičování slovíček" v České sodě. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Maximálně poučná a exkluzivní je lekce č. 5 Otázky Václava Hlodavce. Zajímavé jsou ještě lekce Protektor a Liebe am Internet. Himl Herr Gott zbytek vyúky německého jazyka je ale naprosto průměrný. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle se s původními díly v rámci ČESKÉ SODY opravdu měřit nemůže... Nevtipné, bez point. Nutno ovšem říct, že i za časů ČESKÉ SODY bylo natočeno několik slabších dílů (zejména v prvních měsících vysílání). Z téhle nové série mám nejraději "Protektora", oproti tomu všemi opěvované "Evropě to vosolíme" mě vůbec nezaujalo. (524.) ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Kdyby to udělali jednou, byl by to skvělej fór - bezvadná scénka. Předvádět ale pořád dokola to samý mi moc vtipný nepřipadá. Na rozdíl od zdější divácké většiny to pokládám za slušnej trapas... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -3* Po deseti letech od posledních dílů České sody či série "Čtvrtníček, Šteindler a Vávra ..." se kluci Milan Šteindler & David Vávra snaží vrátit slávu přes oblíbené kurzy německého jazyka. Žádná velká sláva to není, tak to moc dlouho nevydrželo. Přesto jejich fanoušci si ho můžou užít, když nic podobného momentálně není. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Dva povedené díly (pilotní "Evropě to vosolíme" a boxerský souboj Santy s Ježíškem), každý shodně za jednu hvězdičku, jinak by se - soudě dle zhlédnutého - měl cyklus spíše přejmenovat na "Alles Schlechte". Zatímco původní apendix k České sodě se dal považovat za sympatický alternativní proud českého humoru, tyto novější skeče bohužel často vykrádají samy sebe (Jste to co sníte = Napalmex reloaded), končí banální pointou (Liebe am Internet) či úplně zbytečně citují známé filmy (Limonádový Joe, Mrazík). A přitom dnešní reálie by si podobně ostrou satiru, jakou se stejný tvůrčí tým presentoval v druhé polovině devadesátých let, zasluhovaly snad ještě více... Svojí úderností mi spíše než povedený comeback připomíná podobné zklamání jako u nejnovějšího filmu Tomáše Vorla, kde si shodou okolností Vávra se Šteindlerem také zahráli. Navenek se tituluje jako seriózní záležitost, vzápětí však nacházím známky pokrytectví (sponzoring bulváru -> účast jisté hudební skupiny). Vedle hlavních protagonistů mě zklamala také občasná vystoupení Petra Čtvrtníčka, u kterého jsem měl rád i počiny z poslední doby, vzbuzujívší negativní emoce - tzn. točení reklam či moderování pořadu Kinobox. Vedle taktéž upadajícího komiksu "Zelený Raoul" a odtažité Zelenkovy agitky další rána do hlavy v oblasti českého humoru. 30% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na Alles Gute jsem se vždycky strašně těšil. Pořad je neskutečně originální a oba protagonisté jsou úžasní. ()

Reklama

Reklama