Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ze všech těch filmů, které jsem viděla kvůli/díky Gal Gadot, je tohle největší omyl. Slabá akční žánrovka s klasickou komediální formulkou na téma, jak je to veselé, když se civilisti omylem připletou mezi tajné agenty, zkorumpované policisty atd. Takže to celé stojí a padá na (ne)oblibě Steva Carella a Tiny Fey čili žádný timing, žádný pořádný vtip, jen nuda, nuda, šeď. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

V celovečerním filmu se vám sejdou dvě velké osobnosti seriálové komiky, okolo vám raší spousta luxusního křoví a vy se zmůžete jen na moralitku o tom, že manželství může být kvalitní i po letech, záleží přitom na lidech samotných? Co se divím, Levy prokázal svoji neschopnost už tolikrát, že si mezi filmovými znalci dokázal udělat jméno. Producentům stačí, že vydělává, a to se počítá. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem si film zopáknul a ukázalo se, že jsem ho svého času poněkud nadhodnotil. Pokud mě dnes na snímku něco rozhodně nezklamalo, bylo to obsazení. Příběh mi už dnes ale připadal naivně nablblý, u většiny vtipných momentů jsem se nedokázal smát a ve chvílích, kdy se oba hlavní hrdinové pouštěli do analýz svého vztahu, jsem se dokonce nudil. Situaci naštěstí zachraňovali Taste a Whippit, lví podíl na obou hvězdičkách pak mělo chybějící tričko Holbrooka Granta (tady jsem se fakt bavil). Dokážu si představit, že by mohlo jít o zábavnou komedii, jen by to chtělo víc zapracovat na scénáři. / Poučení: Chceš mít klidný a pohodový život? Používej antikoncepci. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Chápem (snažím sa chápať no), že sa to páči "senilnejšiemu" (že Elizabeth:) publiku, ale ja som sa teda nezasmial skoro vôbec... neprišlo mi to nejak funny a Steve Carell má za sebou oveľa lepšie role, kde nepôsobil taak... neviem Date Night mi vôbec nesadlo. Osobne? sklamanie, avšak dalo sa to čakať, keď v pozadí stojí sám S.Levy... 5/10 "Špionážni manželia v akcii", dúfam, že nebude pokračovanie... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie o jednom manželském páru, který se vydal na schůzku, ale vůbec netuší, jak se jim celá noc změní a oni prožijí spoustu dobrodružství, nebezpečí a vtipných situací. Já jsem si teda film užil. Vidím tady spoustu negativního, ale nemyslím si, že je to až takovej průser. Není to nějaká super filmařina, ale účel mi rozhodně splnila. Líbila se mi ta sympatická dvojka Carell a Fey a taky mini rolička Marka Wahlberga, která byla pro kvalitu filmu asi rozhodující, protože bez něj by to nemělo pro mě šťávu. Nakonec jsem se rozhodl pro 3*, ale uvažoval jsem o 4*. Rozhodlo to, že ta jízda městem (která není špatná) mohla vymáčknout více šťávy. 65%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)

Reklama

Reklama