Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době jsem si film zopáknul a ukázalo se, že jsem ho svého času poněkud nadhodnotil. Pokud mě dnes na snímku něco rozhodně nezklamalo, bylo to obsazení. Příběh mi už dnes ale připadal naivně nablblý, u většiny vtipných momentů jsem se nedokázal smát a ve chvílích, kdy se oba hlavní hrdinové pouštěli do analýz svého vztahu, jsem se dokonce nudil. Situaci naštěstí zachraňovali Taste a Whippit, lví podíl na obou hvězdičkách pak mělo chybějící tričko Holbrooka Granta (tady jsem se fakt bavil). Dokážu si představit, že by mohlo jít o zábavnou komedii, jen by to chtělo víc zapracovat na scénáři. / Poučení: Chceš mít klidný a pohodový život? Používej antikoncepci. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie o fádnosti manželského soužití, které "dostane na frak" jedné noci, kdy ústřední pár komiků Steve Carrell a Tina Fey přijmou identitu někoho jiného. Začíná kolotoč absurdních situací, které se stanou jednu noc. Slušná nenáročná zábava, kde potěší cameo role Jamese Franca a Mily Kunis. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Chápem (snažím sa chápať no), že sa to páči "senilnejšiemu" (že Elizabeth:) publiku, ale ja som sa teda nezasmial skoro vôbec... neprišlo mi to nejak funny a Steve Carell má za sebou oveľa lepšie role, kde nepôsobil taak... neviem Date Night mi vôbec nesadlo. Osobne? sklamanie, avšak dalo sa to čakať, keď v pozadí stojí sám S.Levy... 5/10 "Špionážni manželia v akcii", dúfam, že nebude pokračovanie... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Přiznávám: od druhé půlky už jsem přeskakovala. Ale on se film vážně nedal snést, jak ukřičený, přehnaný a bez sebemenšího aspoň trochu vtipného vtipu. Já myslím, že si natáčení Steve a Tina moc užili, na jejich výkonech je to vidět, ale byla to jen jejich soukromá jízda. Divákům nabídli jen vypreparovanou divnou věc. SHRNUTÍ: Proč v restauraci nekrást rezervace na jiné jméno. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Tina Fey a Steve Carell v jednom filmu? Holly shit to bude pecka, ne? Bohužel... Což o to, ti dva si sedí parádně a jejich gagy a situace jsou mnohdy hodně dobré ( a nevěřím že je psal Klausner, ale spíše na místě vymíšleli oni - viz. titulkové nepovedené scény ), ale to je tak všechno co u Date Night stojí za řeč. Všechny vtipné momenty jsou totiž postavené na hodně vyčpělé zápletce, které navíc trvá pěknou řádku minut, než se pořádně rozjede. Až později začne i ona trochu fungovat, ale za moc to vážně nestojí. Přesto, jak už bylo zmíněno, Fey a Carell šlapou, takže zajména díky nic tři hvězdy. Ale čekal jsem teda a hodně větší pecku a Night Date je tak solidní zklamání. Oh my God! The bald and crazy gay couple date. Shit my pants, we forgot our gay couple dinner. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Keďže Mark Wahlberg je vo všetkých scénach od pol pása nahý, museli byť natočené veľmi starostlivo, aby nebolo vidno jeho tetovanie Boba Marleyho na ľavom ramene. (erapo)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)
  • Natanya je ve skutečnosti jméno jednoho izraelského jména, nejedná se o běžné izraelské jméno pro ženu. (HellFire)

Reklama

Reklama