Reklama

Reklama

Intimní past

Trailer

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Film Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer (Hilary Swank) se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý. Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max (Jeffrey Dean Morgan) je jí nebezpečně posedlý. Když se Juliet pokusí osvobodit od jeho hrozivých úmyslů, následuje děsivá hra na kočku a myš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Ako na túto 100x videnú, predvídateľnú a absolútne nenapínavú variáciu na krásku sledovanú psychopatom nahovorili Hilary Swank? Možno trochu chápem, že po svojich najslávnejších "asexuálnych" rolách si vyberá v súčasnosti schválne ženskejšie roly, verím však že pochopí, že tadiaľ cesta nevedie. Inak, všimol si niekto, že tam hral akoby mimochodom, Christopher Lee?! Ja skoro nie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu proč se zrovna Hilary Swank propůjčila do naprosto tuctovýho thrilleru o psychopatickým sousedovi, kterej nejenže má vývoj nalinkovanej přesně podle pravidel, včetně zakončení, ale zároveň to nedokáže vyvolat nějakou alespoň trochu nervydrásající atmosféru, která by člověka vtáhla do filmu, když už nemá cenu přemýšlet nad příběhem. Navíc Morgan je takovej moc velkej super sympaťák s kukučem, až s tim spíš otravuje a tu psychopatickou polohu jsem mu teda moc nevěřil. ()

Reklama

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Film snad ani nemohl mít jednodušší kostru a téměř postrádá začátek i konec. Nečekal jsem moc, takže kdyby měl zajímavou zápletku nebo atmosféru, vše bych odpustil. Bohužel se nekoná nic z toho, děj je plochý jak hrudník čínské gymnastky, zároveň obsahuje mnoho logických děr a zbytečných postay. Celkově těžko hledat klady... Hilary má docela hezký nohy - slabé ** ()

numi 

všechny recenze uživatele

Příjemně mrazivá atmosféra, sympatické postavy, spooky prostředí - bravo! Jenže pak skončí první půlhodinka a s tou druhou přijde na řadu laciný rewind, který vše nejen obrátí naruby, ale hlavně zcela nepochopitelně film posune do kategorie prachobyčejných, zaměnitelných a hlavně také nefunkčních televizních voyeurských thrillerů. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná kriminálka, která ovšem místo, aby vás v některých momentech šokovala svou hrůzou, vám přijde poněkud trapně "překvapivá" (viz. lekací scény, zvlášť ty v závěru). Swank napodruhé spolu s Morganem vytvořila docela hezký pár, ve kterém rozhodně není ona tou hezčí polovičkou. Škoda ho kluka, já mu fandila, víc než tomu bývalému, . ()

Galerie (168)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

02.09.2023

Ikonické londýnské studio Hammer Films bylo založeno v roce 1934, a ačkoliv se v prvních dvou dekádách své existence zaměřovalo na filmovou produkci na škále všech žánrů, nejikoničtější snímky, které… (více)

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

17.09.2013

Nějak se mu ten comeback nedaří. Jeho režijní debut Man of Tai Chi moc slávy ani peněz nepobral a obludně předražená samurajská fantasy 47 Ronin (rozpočet údajně přesáhl 200 milionů dolarů) vypadá na… (více)

Reklama

Reklama