Reklama

Reklama

Intimní past

Trailer

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Film Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer (Hilary Swank) se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý. Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max (Jeffrey Dean Morgan) je jí nebezpečně posedlý. Když se Juliet pokusí osvobodit od jeho hrozivých úmyslů, následuje děsivá hra na kočku a myš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Vždycky chcípám z toho, jak se nám snaží tvůrci transku Hilary Swank cpát jako sexy babu. Jeffrey Dean Morgan výborně balancuje na hranici usměvavej sympaťák a voyer-honimír. Bohužel vůbec neni vykresleno (až na pár flashbacků), proč je zakomplexovanej magor, což je škoda. Christopher Lee asi potřeboval prachy na přilepšení důchodu, jinak si nedokážu vysvětlit, proč šel do takový sračky. Provařenej materiál a další zbytečnej rádoby thriller. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tato past byla opravdu velice intimní past, jakožto distributor byl idiot, že vymyslel zas takovej stupidní název. Jinak je to v podstatě ničím nepřekvapující thriller s poměrně klasickou zápletkou, až na to, že Jeffrey Dean Morgan hrál úchylnýho znásilňovače, co rád šuká holky ve spánku. Jinak holt dosti nuda, která by bez reklam byla snesitelnější, ale takhle mi to přišlo hrozně dlouhy. Spíš nuda... ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Největším problémem The Resident je rozhodně scénář, který je skoro až neuvěřitelně slabý a omletý a kvůli němu jde vlastně ke dnu i všechno ostatní. Stopáž (i navzdory své krátké délce) je dosti násilným způsobem natahována, herci nemají v podstatě co hrát (navíc mě velmi zaráží přítomnost Hilary Swank), dialogy jsou podivné a i když by se našlo pár kladných stránek (kamera, hudba, záverečná akční scéna) pod návalem zmíněného už nemohou zachránit zhola nic. A prazvláštní český dabing výslednému dojmu pak už jen nasadil korunu. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ideální, na takové to domááácí koukááání... Vcelku příjemný thriller, který bohužel nepřináší nic nového. Všechno, co už člověk někde viděl, tu je. Zahrajte mi Misty, Osudová přitažlivost, Někdo se dívá, Psychopat, ze San Francisca a bůhví, co ještě. Na obranu tvůrců třeba dodat, že se všichni zainteresovaní ze všech sil snaží, aby ten film fungoval. Herci , hudba, režie, kamera, vše na vysoce profesionální úrovni. Ten film možná nepřináší nic nového, ale vypadá zatraceně dobře a má solidní tempo. Swanková je sexy a Jeffrey Dean Morgan zahrál psychouše tak hezky, že nad ním člověk až uroní slzyčku soucitu. V kině by měl člověk možná jiné nároky, ale pustit si tohle doma, myslím nikoho neurazí a těch 82 minut, pěkně uteče. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Celkem ohraný scénář zachraňují neohrané výkony Jeffrey Dean Morgana a Hilary Swank. Přesto je The Residnt stále nadprůměrná hororová zábava, která mě alespoň nenudila a místy jsem se i párkrát lekl. Ovšem práce kamery se mi moc nezamlouvala. Místy byla trochu divná. Dále ve vedlejší roli se tu ukáže veterán Hammeru Christopher Lee, což potěší hlavně fandy starších děl z 50. let. Intimní past určitě není nic přelomového, ale dá se na ní dobře koukat a určitě má co do sebe. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

02.09.2023

Ikonické londýnské studio Hammer Films bylo založeno v roce 1934, a ačkoliv se v prvních dvou dekádách své existence zaměřovalo na filmovou produkci na škále všech žánrů, nejikoničtější snímky, které… (více)

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

17.09.2013

Nějak se mu ten comeback nedaří. Jeho režijní debut Man of Tai Chi moc slávy ani peněz nepobral a obludně předražená samurajská fantasy 47 Ronin (rozpočet údajně přesáhl 200 milionů dolarů) vypadá na… (více)

Reklama

Reklama