Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Usoudila jsem, že nebude škodlivé při čtení thrilleru nechat běžet tento pořad, udělat si trochu obrázek o případném posunu kvality oproti první (a poslední) Superstar, kterou jsem kdysi před lety viděla. Tématem dílu byl můj oblíbený rock, proto mě docela překvapilo, že většina prezentovaných písniček neměla s tímto žánrem prakticky nic společného. Ani jeden ze zpěváků mě nedonutil byť i jen uznale pokývat hlavou, nudili mě, nelíbil se mi jejich projev. Porota se mi zdála příliš laskavá a k posrání politicky korektní a přívětivá, co se týká "diskriminovaného" etnika. Zpěvu bylo málo, zato přibylo trapného kecání moderátorů (Mareš mi dřív nepřišel až tak špatný, včera večer to však byl těžký opruz). Rozhovory s finalisty na jakési pouťové atrakci mě doslova naplnily odporem - většinou velmi hloupá děcka, puberťáci mi silně lezou na nervy. Posledním hřebíčkem do rakve tohoto "zábavného" pořadu je množství reklamních bloků a přiblblých reklam, na tohle by snad měl být nějaký zákon:-(. Sečteno a podtrženo: "Superstar" není nic pro mě, hvězdičku dávám za snahu účinkujících, zpívat umějí líp než já (to umí i pes, kterému páníček přivřel kulky do dveří:-)), jinak jde o těžko snesitelnou show s těžko snesitelnými lidmi a dětmi. 25% ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Tenhle ročník mě docela pobavil, díky kombinaci se slovenskými bratry. Nějak mě nezasáhly osobní sympatie k soutěžícím nebo k hudbě, kterou si nešťastníci vybírali pro zpěv, ale hodně mě bavily komentáře Habery. Inteligentní a šťavnatý nápad byl i věnovat jedno kolo interpretům jako je Karel Gott. Leoš Mareš už je opravdu tragicky provařenej moderátor, kterého jeho slovenská parťačka s klidem překonala. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spojení České a Slovenské Superstar mi osobně vůbec nevadilo. Horší už to bylo v tom, že na postu moderátora zůstal exot Mareš, ale zas tu byla alespoň Adela. Porota ve složení Habera, Hejma, Jandová a Dara mi taky nějak nevadila a tak už jen čekat na novou várku finalistů, kteří prošli náročným sítem. Martin Chodúr byl mým favoritem, takže po jeho vítězství zavládla spokojenost. Bohužel se následně dost zahrabal i ON. Naštěstí se tu zjevily i Monika Bagárová a Markéta Konvičková (tak trochu i Bendik, Šmajda a Cristovao), takže tento ročník nevyšel tak úplně nazmar. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Doporučuji sledovat všelijaké fandovské sestřihy, ty se s přehledem vyšplhají i na čtyři hvězdy, jinak zůstávám u dvou, za slušně hláškující porotu a občas zábavnou hvězdnou pěchotu (aneb nad cizím neštěstím se člověk pobaví nejvíc). Na televizi slušný standart, ale je mi silně protivná forma plná záběrů na uslzená očička a vesměs nezajímavě se prezentující soutěžící (nemluvím jen o zpěvu). ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha, ha, ha za každou cenu bejt mezinárodní, to si myslí asi jen na tývý N@va..Tam máme opravdu ještě hodně daleko. Rozebírat krámy v přímém přenosu, to je opravdu vrchol nevkusu, podobně jako všechny ty vulgarismy a fekální humor od všech moderátorů (ke kterým se radši vyjadřovat nebudu) bez rozdílu. Celá tato dávno už vyhaslá pseudoumělecká soutěž o pseudohvězdách a pseudohvězdičkách, které si už dávno odbyli svých pět minut slávy a teď místo toho aby ukázali co skutečně umí, tak je o nich víc slyšet v bulváru, než kdekoliv jinde...Tohle všecko tu už bylo a to dvakrát s Faktorem dokonce třikrát. Bohužel komerce, kulturní úpadek, spotřební život, technokratismus, to je skutečné zrcadlo naší doby. Soutěžící ani netušej že je N@va vlastně ponižuje před celým národem, i když ti si naivně myslí, že z nich jednou budou hvězdy a bude se o nich všude psát..Možná ano, ale jen v umělé továrně na výrobu umělých hvězdiček, ano v TV N@va, u které je na prvním místě především zisk pak až soutěžící. S tímhle tedy N@VA nevyhrála, a nebo že by si zvedla už takhle skomírající sledovanost? Jisté je jen to, že nejméně do Vánoc má opět vystaráno a národ bude krmit neuvěřitelnejma sračkama. Nedíval jsem se, po deseti minutách jsem to musel přepnout a pustit si radši šíleného Hitlera na dvojce. To byl taky SUPERSTAR:-)! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama