Reklama

Reklama

Superman/Batman: Veřejní nepřátelé

  • USA Superman/Batman: Public Enemies
Trailer

Země zmítaná potížemi přijala zoufalé řešení: Lex Luthor se stal prezidentem a Liga spravedlivých je ve službách vlády. Proti novému režimu se postavili jen Batman a Superman – a jejich neloajálnost je přesně tím, oč Luthor usiloval. Využil jejich statut vyděděnců, vyprovokoval proti Supermanovi skandál a konečně slaví vítězství nad mužem z oceli. Tento originální animovaný film DC Universe, založený na populárním comicsu Jepha Loeba a Eda McGuinnesse, natočený ve výkonné produkci Bruce Timma a opatřený hlasy herců z animovaných televizních seriálů Batman a Superman, včetně Kevina Conroye, Tima Dalyho a Clancyho Browna, překypuje politickými intrikami a akcí nabitými souboji mezi hrdiny, kteří bez výjimky věří, že právě oni stojí na správné straně zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

DrBuznička 

všechny recenze uživatele

Public enemies jsou jako dort ze supermarketu k výročí prvního setkání Bruce a Clarka, kde na oslavě nechybí žertíky, monumentální potyčky a Batmanův opasek, který je bezedný granáty. Zato ale chybí motivace na večírek vůbec chodit, jeho inteligentní rozvržení a půlnoční polibek mezi dvěma oslavenci. A přebývá dost hostů... Tahle párty se vám, kluci, moc nepovedla. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

894. hodnocený film: Podobná grafika jako Green Lantern a vlastně většina těchhle adaptací na komiksové trháky. Příběh je normální a snad ho i kazí ta přemíra hrdinů a antihrdinů. Jenže Američané to mají rádi a nemyslím teď jenom děti. Rozhodně se ale nedá říct, že by to byl ale takový propadát. To ani náhodou. 3* jsou tedy proto, že ani neurazí a ani nenadchne. 3* ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Opravdu nářez. Ale mohlo to být o něco delší. Lex Luthor se po krizi stává americkým prezidentem. Superman a Batman tedy musí spojit své síly a bojovat proti němu. Je na ně vypsaná odměna a Luthor na ně posílá hordy záporáků. Líbily se mi ty velkolepé bitvy. I to že tu byli netradiční členové Justice League. Taky se na Zemi řídí obrovský meteorit z kryptonitu, takže mají opravdu co dělat, aby tomu zabránili. "Bůh žehnej Americe!" :D ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Sup a Bat jako Veřejní nepřátelé, ten název mohl avizovat cokoli, od jejich vlastního soupeření po vizi toho, že se oba stanou vyvrheli společnosti. A pravda je minimálně taková, že dají hlavy do hromady a Lex od nich opět dostane stylově na budku. Bez ohledu na to, že se mezitím stal prezidentem USA. Takže klasická spokojenost, jen na ten děj přes hutnou akci příliš nezbylo a v české verzi se motají také hrůznosti jako Silodívka, Sokol a Zázrak. A zřejmě i proto mám mnohem radši Sup/Bat: Apokalypsa, nejenže ten film je mnohem dramatičtější a vyváženější, má lepší výběr dalších postav, ale kupodivu ho nezabil ani ten dabing. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Akcí naplněný animovaný film, v němž se setkávají dva největší hrdinové, které stvořilo komiksové nakladatelství DC Comics. Nevím proč, ale můj oblíbenec Batman tady působí tak trochu zakřiknutě a Superman porazí snad všechny nepřátele. Jinak mě potěšili další hrdinové, kteří se ve filmu objevili, nejvíce snad Atom, jenž dokáže úspěšně zachránit svět před radiací a také krátká bojová scéna mezi dvojicí hrdinů a armádou lotrů. Sečteno podtrženo, film byl skvělý a proto dávám pět *. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (4)

  • Všechna práce s herci probíhala v jedné místnosti, aby byla umožněna vzájemná interakce. (JORDY)

Reklama

Reklama