Reklama

Reklama

Film natočil oceněný tým, který stvořil úspěšný seriál Kancl. Anglie sedmdesátých let je plná swingu a tři přátelé a vyvrženci společnosti tráví svůj čas vtipkováním, popíjením, popichováním a balením děvčat. Tajně však sní o tom, že jednou utečou ze svého dělnického města. Freddie (Christian Cooke) je obchodník, kterého si právě všiml jeho šéf, Mr. Kendrick (Ralph Fiennes). Freddie je rozpolcený mezi životem plným popíjení se svými kamarády (Tom Hughes a Jack Doolan) a příslibem zářivé budoucnosti. Vše se ještě více zkomplikuje, když se do Freddieho zamiluje šéfova dcera. Ve filmu dále hrají Ricky Gervais a Emily Watson. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Ralph666

Ralph666 (hodnocení, recenze)

Velmi pěkný film s velice dobrým hereckým obsazením :) V kinech by vidělal spoustu peněz ...

zodiak217

zodiak217 (hodnocení, recenze)

Musím napísať, že som mal podstatne väčšie očakávania od tohto filmu ako sa nakoniec ukázalo. Páčila si mi doba v akej sa odohrával daní dej, hudba bola úplne úžasná a skvelá, ale nejako sa neviem preniesť cez herecké obsadenie, čo sa mi nezdá ako najlepšia voľba, ďalej dej mi pripadal byť veľmi vláčny a išiel si takým svojím tempom, keby jeden z hlavných predstaviteľov nebol na konci zistil prečo je jeho otec aký je a aké chyby v živote urobil, bolo by moje hodnotenie ešte horšie. Určite som už videl aj lepšie filmy, aj keď snaha tu určite bola. Je to dosť ľahký film na pozeranie skoro žiadne ťažké situácie, kde by človek musel premýšľať a naviac sa aj tak nič podstatné nezamotá, jedine že dvaja chalani si uvedomia, že je im dobre tam kde sú lebo práve vo chvíli keď majú odísť môžu nájsť nový rozmech samých seba a začať novú etapu ich života a hlavný predstaviteľ nájde odvahu a ujde od svojho stereotipu so svojou láskou zo základnej a to je celé. Takže poďla mňa nič extra.

worth

worth (hodnocení, recenze)

na toto sa vazne tesim, este nejaky dlhsi trailer by to chcelo :)

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Ve vedlejších rolích (asi malých) si zahrají i další moji oblíbenci Mathew Holness, Karl Pilkington a samotný Smerch. Hurá.

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Trochu se bojím, jak to borci zvládnou režijně, ale humor bude určitě luxusní, stejně jako vše říkající trailer.

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Vidím, že co se týče humoru vsadili na stejnou kartu. Tak tak...

Callas

Callas (hodnocení, recenze)

už se na to fakt těším... Gervais bude hrát chlapíka v letech z Redingu... chameleon :)

Reklama

Reklama