Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok bol zaručene parádny.Traja zločinci z toho jeden ťažko ranený prídu do svojho domu ale hneď zisťujú,že sa tam veľa vecí zmenilo a už nieje ich ale sú tam iný majitelia z priateľmi a práve pre nich začína peklo.Ty zločinci neboli až tak strašný aj keď sa aspoň tak tvárili ale po príchode ich Matky to malo slušnú psychickú zátaž.Len sa mi to zdalo neuveriteľné lebo zaporáci niesu až tak drsný ako to hrajú a rukojemníci niesu až tak vystrašení ako by mali byť .Ked ide do tuhého nikto nedrží z nikým to je jasné ale toto bolo brané až tak detinsky,sprostučko.Je to čistý nekompromisný Home Invasion,má v sebe akciu,napätie,dynamiku a silný psychický tlak od útočníkov.Len a je tu to slovo len to celé dianie je zabalene takej sprostučko neuveriteľnej forme.Ked začal film dával som mu 5* ale ako postupoval tak aj moje hodnotenie sa menilo a na konci som mu mohol dať nanajvýš 3* ale to je určite škoda mal na viac. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Pověst tohoto snímku jako zábavné vybíjené ve které se těžko předem odhaduje kdo poletí z kola ven je oprávněná a jednotlivá zabití jsou také docela výživná. Ovšem obvyklá demence postav, které mají možnost dorazit ležícího protivníka a raději se dají na úprk aby mohli být vzápětí sami zneškodněny zde překračuje obvyklou míru. Zejména Beth je v tomhle ohledu přebornicí a jako idiot se chová kdekdo, třeba i policejní důstojník. Samotný konec pak zkušeného diváky stěží překvapí. Ale přece jen - pozitiva tu převažují, v rámci žánru lehký nadprůměr. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil, jako řadu jiných filmů, kde neočekávám nic převratného na bleskovku. To znamená, že 112 minut si pustíte tak, že za deset minut máte film shlédnutý. Komu se to nelíbí, ať to nedělá. Výhodou ale je, že vidíte vše rychle a pak se zastavíte v místech, které vám připadají klíčové. A těch není moc. ***Pochopitelně, že to platí jen pro diváky, co mají filmů doma tolik, že je nemožné je rychle sledovat.*** Velcí konzumenti ale dělají to co já kdysi. Pět monitorů, pět filmů, a nechají se běžet. Časem i tohle přestane bavit, ale než ten čas nastane, tak si užijete pětkrát víc filmové zábavy než běžný divák.***Hororů mám nepočítaně. Většinu z těch co je mám, tak jsem ještě neviděl.***Rebecca De Mornay se hodí do filmu, přitáhne pozornost diváka, působí přesvědčivě, umí překvapit a divák s ní projde filmem tak, jak má... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TO NENÍ VÁŠ DŮM!“ ,,TEĎ UŽ ANO!“..... /// Když se na rozjetou párty nakýbluje trojice ozbrojenejch týpků, dá se čekat, že se zábava posune jiným směrem. RODINA BY MĚLA DRŽET POHROMADĚ! Maminka je naštěstí už na cestě! Hodně sympatický obsazení (včetně upírky Jessicy) a zajímavě se rozjíždějící psychoválka – rukojmí vs. únosci (nečekejte žádnej Helsinskej syndrom!). Jednání pod tlakem sebou přináší hodně chyb. Bohužel i dementního chování. Takže, abych to neprodlužoval: dobrej pokus, ale z party rukojmích se postupně stává parta kreténů, která si zaslouží JEDINÉ! Emoce? JASNĚ vy americká bando dementů! (Taky ta délka!) Happy MOTHER‘S DAY potěší násilím, ale logicky…. bych šel radši do Posledního domu nalevo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že i od fotky může vzplanout žena. 2.) Nevím kolik krve musí vytéct z hajzla, než se udusí fólií. 3.) Jsme parta přátel (že jsme dementi ještě nevíme). 4.) Mám 4 děti a jsem neplodná. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Skvěle rozjetý thriller s mrazivou atmosférou. Záporáci jsou skvělí, hlavně psycho matka, která ovládá své dětské ghetto. Celý fim prostě velmi dobře baví a jde divákovi do hlav. Občasné blbosti se dají v klidu prominout, ale velká škoda, že film v poslední dvacetiminutovce velice znejistěl a klesl s úrovní tím, že se začal zbavoval postav naprosto nepřirozeně (ohluchlý černoch s kvérem se snaží něco udělat a zastřelý svoji ženu? WTF?), dále nevím proč při tak geniálním zlikvidování psychopatického zmrda ve sklepě nepokračovali dál. Navíc jsem čekal, že doktor po svých pokusech nějak víc psychycky rozebere tu holku, bohužel nic. Ke konci je snaha zbytečně moc vyhrotit situaci na úkor kvality a úplný finiš s ukradením dítěte byl trapný a přestřelený. Každopádně hodnotit film jenom za konec je blbost, to bych šel tak na 2*. Jako celek je to solidní podívaná. 3,5* ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu padne několikrát zmínka o Queeny / Queenie, což je v původním filmu Den matek (1980) postižená sestra "matky", která žije v lesích a pokouší se ji zabít. Matka tak vychová své dva postižené syny aby ji chránili a poslouchali na slovo. V remaku je Queeny zredukována pouze na strašidelnou historku. (merlinovic)
  • Keď Ike (Patrick John Flueger) vezme Beth (Jaime King) k bankomatu, je vidieť meno Wichita Bank. Film bol inšpirovaný skutočným zločinom, ktorý sa stal vo Wichite v Kansase: Dvaja bratia sa vlámali do domu, len aby ich prekvapil majiteľ, jeho priateľka a ich priatelia. Bratia obete olúpili, znásilňovali ich a mučili a potom všetkých okrem jedného zavraždili. (Arsenal83)
  • Jaime King si počas tretieho dňa nakrúcania zlomila kostrč. (U_S_O)

Reklama

Reklama