foto

Patrick John Flueger

  • nar. 10.12.1983 (33 let)
    Red Wing, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Patrick se narodil 10.prosince 1983 v Minnesotě (USA), jako nejstarší ze tří sourozenců. Jeho první výraznější role byla ve filmu DENÍK PRINCEZNY, dále se objevoval v seriálech, např. JAG, PRÁVO A POŘÁDEK, KRIMINÁLKA MIAMI, atd. Do povědomí diváků se však zapsal jako Shawn Farrel ve scifi seriálu 4400.

Mezi další zajímavé role patří bezpochyby V ZAJETÍ RYCHLOSTI, kde se objevil s Anthony Hopkinsem, HRA NA VRAHA s Agnes Brucknerovou a nově také BRATŘI. V tomto dramatu si zahrál po boku takových hvězd, jako je Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire nebo Natalie Portman. Kromě hraní se Patrick rád věnuje psaní textů a hudbě,dokonce zpívá v kapele Sleeper 7.

Netty "hellstruck" Vanity

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Super
2016 San Patricios
The Tell-Tale Heart
2015 Loaded
2014 Sons of Summer, The
2013 Hatfields & McCoys (TV film)
2011 Footloose: Tanec zakázán
2010 Mother's Day
VideoDome Rent-O-Rama
2009 Bratři
Hra na vraha
Podfuk
2007 You Are Here
2005 V zajetí rychlosti
2003 Dvanáctimílová cesta (TV film)
2001 Deník princezny

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Promise (S05E03)
The Thing About Heroes (S05E02)
Reform (S05E01)
další epizody (18)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
A Shot Heard Round the World (S04E08)
300,000 Likes (S04E07)
Some Friend (S04E06)
další epizody (22)
Chicago Fire (TV seriál)
All Hard Parts (S04E14)
The Beating Heart (S04E10)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
další epizody (23)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
I Am the Apocalypse (S03E19)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (24)
Chicago Fire (TV seriál)
The Nuclear Option (S03E05)
2010 Scoundrels (TV seriál)
2007 4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Tiny Machines (S04E12)
Ghost in the Machine (S04E11)
další epizody (13)
2006 4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Bleskový útok (S03E11)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
další epizody (12)
2005 4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
Pátá stránka (S02E11)
Pod zámkem (S02E10)
další epizody (12)
2004 4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Zkouška ohněm (S01E04)
Shromáždění (S01E03)
další epizody (5)
2003 Pitts, The (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Cena útěchy (S01E23)
2002 Septuplets (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace