Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Další z tanečních filmů, který (speciálně tady na čsfd) budou lidi buď milovat a nebo nenávidět. A já patřím spíš k té první skupině. Vždycky mě mile překvapí, že vymyslí další úžasné choreografie, že se neopakují .. Herci/tanečnící byli sympatičtí, talentovaní a (samozřejmě) krásní, potěšilo mě propojení s prvním (Camille je sestra Tylora Gage) i druhým dílem (MSA crew) a celkově se na to příjemně koukalo. Jedničku to v mých očích "nepřekonalo", ale líbilo se mi to víc než dvojka. Plus mě velmi potěšilo původní znění!!! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Po Step up 1,2 sklamanie ako hrom: Veď ako inak nazvať niečo čo temer nič neponúkne? Snímok akokeby sprevádzali dve línie príbehov: Osud Luka, Natalie a príbeh Moosa, ktorých spoločným spojítkom je tanec. Avšak problémom je, že ani jeden z týchto príbehov vlastne nefunguje a tanec, ten taktiež nedokáže poriadne rozprúdiť krv v žilách. Výnimkou je iba tanečné číslo vo finále World Jamu a najmä svietiace oblečky, ktoré pôsobia neuveriteľne efektne. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

příběh je průhledný až běda,všemožných klišé je tu až po okraj a za některé dialogy by autor zasloužil na holou.Na druhou stranu má ale Step Up 3 velmi dobře zvolené obsazení a hlavně maximálně vypilovanou choreografii tanečních čísel a o tu jde,alespoň mě,především.Právě kvůli tomu mám podobné filmy rád a s čistým svědomím jim nějakou tu hvězdu přiám... ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Ani tento film mě nezklamal. Předchozí dva filmy se mi líbily. Kvalitní tance se objevují i zde a samozřejmě mě zaujala i hudba. Hodně lidí dává odpad snad jen pro "zábavu", ale z hlediska čistě moderních tanečních filmů za poslední roky je tahle série pro mě asi nejlepší, protože choreografie nemá odfláknuté. Na příběhové linii to kolísá, ale i tak mám chuť dát o jednu hvězdu více. ()

Bety88 

všechny recenze uživatele

Ano vážení přítelé, Step up 3D je velmi naivní a prostoduchý film, kde to chvílemi vypadá, že tanec je jediným pohonem amerického národa a každý správný američan tančí. Ale na druhou stranu, ty tanečmí sekvence jsou prostě skvělé, takže proč ne. Jako přiznivec tanečních soutěží a filmů ráda nadhodnotím. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Po tom, čo sa Muse dozvie, že mu schválili kombinované štúdium, má pri rozhovore s Kamilou na chrbte vak pri zábere zozadu, ale pri pohľade z predu nie. (tarponko)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama