Reklama

Reklama

Návrat komisaře Rexe

(seriál)
  • Česko Komisař Rex na stopě (více)
Itálie, (2008–2015) (Alternativní 90 min)

Hrají:

Kaspar Capparoni, Ettore Bassi, Francesco Arca, Fabio Ferri, Domenico Fortunato, Pilar Abella, Martin Weinek, Denise Zich, Irina Wanka, Hary Prinz, Fritz Karl (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(90)

V Římě je nalezena mrtvola muže, který je identifikován jako rakouský státní příslušník. Komisař Lorenzo Fabbri, který má případ na starosti, se spojuje s vídeňskou komisařkou Erikou Hedlovou. Rex si zatím užívá důchodu v policejním útulku, ale i tak je na stanici častým návštěvníkem.. (oficiální text distributora)

Recenze (65)

dobso odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je typický príklad toho, ako sa dá zničiť dobrý seriál umelým predĺžením. Vážne, po prvých dvoch dieloch som ho radšej ani nezapol. Talianska koprodukcia ho vôbec nezvládla. Čakali zisk, ale ja dúfam, že sa ocitnú v hlbokej strate, aby si konečne uvedomili, že umelo predlžované veci nikoho nezaujímajú. 0% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +dobrá hudba v závěrečné honičce, celkem sympaťák ten Kaspar Capparoni, občas se najde hezký nebo vtipný moment -má to velmi řidké zápletky, slabé záporáky, spoustu chyb a nelogičností/// Jako fanoušek Rexe mi bylo líto, že tento seriál po 8 řadách ukončili. S návratem komisaře Rexe jsem už nepočítal a myslím si, že ani přijít nemusel. Dnes už nemá tento psí hrdina co ukázat a nabídnout. Navíc je na seriálu jasně patrné, že vše je jen naoko udělané, tak akorát na psa, aby to byl schopen zvládnout. Dnes už nikoho neohromí scéna kdy Rex vyběhne po zločincovi, náhodou má vždy poblíž něco po čem může vyskočit a padoucha srazit a pak už stačí si na něj jen lehnout a padlouch nemá šanci. Opravdu úsměvné když to řeknu slušně. Samotné zápletky a vyšetřování opravdu za nic nestojí. Různé legrácky jsou na úrovní Rexe z prvních řad, kdyžto dnešní divák je už dávno někde jinde. První řadu (v TV jako Návrat komisaře Rexe IX) jsem zhlédl skoro celou. Dáno i tím, že to vysílali v dobrém čase v 20:00 večer. Avšak pro druhou řadu (v TV jako Návrat komisaře Rexe X) si vybrali všední den dopoledne a to je myslím celkem pasé. Vlastně upřímně doufám, že se Rex už nevrátí, nechci si kazit ten příjemný nostalgický dojem z původního seriálu./// Celkem 42%/// ()

Reklama

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední série Komisaře Rexe už totálně hořely jako papír, ale to tvůrcům zřejmě nevadilo, aby si po několika letech řekli, že to zkusí ještě jednou, třeba úplně naposledy. Za začátku to navíc vypadalo nadějně - změna prostředí, návrat k staré technice řešení případů (vraždu řeší komisař místo psa) a čistě mužská ústřední dvojice (dámy prominou). Jenže pak nastaly ty největší problémy, jak Rexe do Itálie dostat? Ale to nevadí, něco vymyslíme, Taloš zvířeti náhodou řekne "Šampione" (zajímavé, že jsem tohle nikdy neslyšel říct Mosera) a hurá, máme ho tam. Jenže pozor, musíme ještě napsat nějaké ty případy! Nevadí, oprášíme všechny z původního seriálu a budeme se tvářit, že jsou úplně nové. Nakonec je vlastně dobře, že seriálový Rex (podle všeho) ve svém návratu umřel, protože sledovat například "Důchod komisaře Rexe" nebo "Reinkarnace komisaře Rexe" by bylo i na mne trochu moc... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Měl sem tam dvě hvězdičky,páč sem pár dílu viděl a musel jsem uznat,že je to dááleko lepší než díly s těma dvěma nesympatickejma kokotama(ta ženská stim kudrnatym nařvanym prckem ;-D ) Díly s Moserem sem miloval a díly s Brantnerem sem si po čase taky oblíbil.SPOILER :-) když mi před lety odpráskli Mosera,plakal jsem několik týdnů a na Rexe na čas zanevřel..... to co jsem ale viděl nedávno v Návratu......aby mohli definitivně ukončit tuhle dlouholetou tradici,kde šikovnej ovčáček honí lumpíky....tak ho jeden italskej makarń zastřelil.....to není možný!Rex je mrtvej.....to sem zrudnul a mít po ruce toho italskýho špagetožrouta co to napsal....rozkoušuho k smrti.Jedna velká éra,mého kdysi nejoblíbenějšího seriálu skončila nejhuř jak mohla...pche! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Bohužel, na původní seriál to nemá ani omylem. Něco málo dokáže zaujmout, ale je to opravdu minimum. Případy nudné a ani už mě ten pes Rex zde moc nebavil. Nechchi dát odpad už asi kvůli citovému propojení k tomuto seriálu z dětství, kdy mě rozhodně bavili starší díly. Takže hodnotím ze soucitu na 15% = * ()

Galerie (150)

Zajímavosti (11)

  • Seriál byl vysílán ve 104 zemích. (mar48)
  • Televize RAI zrušila seriál v roce 2015 po 8 sériích kvůli nízké sledovanosti. (patrik1177)
  • Kaspar Capparoni, představitel komisaře Lorenza Fabriho, odešel ze seriálu kvůli rozdílným názorům s tvůrci. Chtěl, aby byl seriál více ironický, zábavný a lehčí, zatímco tvůrci chtěli nasadit seriálu vážnější notu typickou pro italské krimi seriály. (mar48)

Reklama

Reklama