Reklama

Reklama

Návrat komisaře Rexe

(seriál)
  • Česko Komisař Rex na stopě (více)
Itálie, (2008–2015) (Alternativní 90 min)

Hrají:

Kaspar Capparoni, Ettore Bassi, Francesco Arca, Fabio Ferri, Domenico Fortunato, Pilar Abella, Martin Weinek, Denise Zich, Irina Wanka, Hary Prinz, Fritz Karl (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(90)

V Římě je nalezena mrtvola muže, který je identifikován jako rakouský státní příslušník. Komisař Lorenzo Fabbri, který má případ na starosti, se spojuje s vídeňskou komisařkou Erikou Hedlovou. Rex si zatím užívá důchodu v policejním útulku, ale i tak je na stanici častým návštěvníkem.. (oficiální text distributora)

Recenze (65)

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Já si nemohu pomoci, ale na rozdíl od mnohých se mi to líbí... Rex je neustále skvělý jako dříve a ani herci mi vůbec nevadí, naopak- když například porovnám s posledními sériemi starého Rexe, je to neskonale lepší! Ano, má to chyby a je to celkem naivní, ale to je každý seriál a tenhle je jeden z těch dobrých! Kdyby nebyl tenhle seriál "černý" jako naše některé české skvosty (Velmi křehké vztahy, Ordinace v Růžové zahradě...), dala bych 3 silnější hvězdy, ale takhle dávám 4 a ovládám se, abych na znamení protestu nedala 5... ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Možno som asi jediná, ale táto talianska verzia Rexa sa mi páči ešte o niečo viac, než tá rakúska. Mne to prišlo úplne iné. Epizódy majú hlbší, emočnejší dej aj hudbu, než v predošlých sériách a každá epizóda ma niečím dojala. Takisto aj nový Rexov pán mi je sympatickejší, než tí predošlí. Ja osobne uprednostňujem túto novú verziu, aj keď tie staré série mám tiež rada. ()

Reklama

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tak tohle opravdu ne. Původního Rexe jsme měl jako oddechovku celkem rád, s každou řadou šla kvalita pomalu, ale jistě dolů, ale tohle? Vysloveně nesympatičtí hlavní představitelé, prachmizerné zápletky a člověk se slzou v oku vzpomíná na chvíle, když si říkal, že už ten Rex za mnoho nestojí (dokud byl u rakouské kriminálky ve Vídni). V první chvíli jsem byl zvědav, ale po třech dílech jsem to vzdal. Prostě, remaky se podaří málokdy, většinou to bývá průser jako hrom. A tohle je jenom jeden z dlouhé řady příkladů. ()

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Nene, na Rexe nedám dopustit.... Kdo viděl jen pár dílů s Kasparem, tomu se těžko soudí celé sérii s Ettorem Bassim, nebo snad snad nové díly s Francescem Arcou... Tolik,tolik toho, co se mezitím stalo..Fabbri a jeho smrt v autě, dokonalé souznění Davida a Rexe, Castel Sant'Angelo jako místo jejich "spřátelení" .... Davide a jeho ŽUŽLÁNÍ LÉKOŘICOVÉ TYČINKY, což mě sakramentsky nervovalo, Monterosso a Pietro.... Odchod šéfa, Morini a jeho odchod, Morini a jeho vlasy (heeeh...!) .... Rexovy kousky, Pietro a nová éra Rexe. Až tohle jednou skončí, asi budu řvát ještě měsíce a měsíce potom. Od začátku života na Rexe koukám a ono to stále běží.... Nebudu tady spamovat.... Za mě 5*....srdcovka,směr života (němčina a italština, Vídeň, procházky po Římě, stovky turistů, stovky památek) ..... (Kdyby šlo dát 5000 hvězd,tak dám 5000) ..... Rexi, seš už sice starej, ale prosím Tě, ještě nekonči... ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Byla tu poklidnější atmosféra a Rex vždy všechny dostal, takže hlavní element originálu se podařilo přenést. Ani původní Komisař Rex nebyl žádný zázrak, ale Reginald holt chybí. Akorát mi uniká, co je s tím hromadným odpadováním rutinných krimi seriálů s nižším rozpočtem, ať jsou jakkoli naivní nebo podprahově moralizující (ovšem telenovely, soap opery a mnohé novodobé české seriály, to docela dost chápu). ()

Galerie (150)

Zajímavosti (11)

  • První představitel Rexe Henry, který nahradil své kolegy Reginalda von Ravenhorst a Rhetta Butlera, byl pojištěn na milion amerických dolarů. Při nebezpečných scénách nebo když byl unavený ho nahrazovali další dva němečtí ovčáci. (mar48)
  • V Itálii sledovalo první díl okolo 5 618 000 diváků (20,54 %), což bylo skoro o dva miliony více, než např. populární italský seriál Okouzlení (od r. 1998). Vůbec nejvyšší sledovanost seriál zaznamenal v třetí epizodě první série čínské stíny se sledovaností 6 510 000. Od čtvrté série postupně přešla na zhruba 2 000 000, se kterými vydržela až do konce seriálu. (mar48)
  • Při natáčení mluvil představitel komisaře Lorenza Fabriho (Kaspar Capparoni) italsky, všechno se ale poté díky synchronizaci a dabingu muselo přenést do němčiny. (Stocki)

Reklama

Reklama